Rajalan koulu

Rajalan koulu

Rajalan koulussa opetetaan 1.- 6. luokkia. Koulussamme on lukuvuonna 2018-2019 oppilaita yhteensä noin 385, joista n. 90 musiikkiluokilla ja n. 120 kaksikielisessä opetuksessa. (suomi-englanti).

Koulumme toiminta-ajatuksena on tarjota myönteinen kasvuympäristö ja antaa oppilaille monipuolista opetusta. Rajalan koulussa kasvatetaan ja opetetaan kunnioittamaan toisia sekä arvostamaan omaa ja toisen työtä.
Turvallisessa toimintaympäristössä painotetaan yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Kodin ja koulun yhteistyö on edellytys hyvälle oppimiselle.
Rajalan koulussa toimii erilaisia tiimejä, jotka edistävät jaettua johtamista sekä luokkien välistä yhteistyötä.

Koulumme kolmesta rinnakkaisluokasta yhdellä painotetaan englantia (kaksikielinen opetus, suomi-englanti) ja luokkatasoilla 3-6 yhdellä musiikkia.

Koulu toimii yhteistyössä vanhempien ja muiden sidosryhmien esim. Rajalan Puhaltajat ry:n kanssa.Ajankohtaista (ilmoitustaulu)

Oppimiskeskustelut

Oppimiskeskustelut käydään kaikilla luokilla opettajien ehdottamana ajankohtana klo 8-16 välisenä aikana. Oppimiskeskustelussa ovat läsnä opettaja, huoltajat sekä oppilas. Keskustelu kestää 15-20 minuuttia/oppilas. Oppimiskeskustelussa käsitellään...

Rajalan koulun liikennejärjestelyt

Huomioittehan Rajalan koulun alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyt. Rajalan kouluun tullaan Sammakkolammentie 14 kohdalta ja koulualueen läpi kulkeva tie on YKSISUUNTAINEN. Koulurakennuksen vieressä olevat ruudut on tarkoitettu ainoastaan PYS...