Koulutuskoulu

Peda.netin ulkoasu ja käytettävyys uusiutuivat 31.10.2017

Peda.netin ulkoasuun ja käytettävyyteen tehtiin iso päivitys 31.10.2017. Mm. navigointi helpottui ja OmaTilan ulkoasu muuttui. Päivitys ei vaadi käyttäjältä toimenpiteitä.
Katso ohjeita uusista ominaisuuksista: https://peda.net/ohjeet/usku

P.S. Mikäli näkymän vasemman reunan navigoinnissa haluaa näkyville vain tietyn sivun alasivut, eikä esim. kaikkia koulun sivuja, niin muuta ko. Sivulla sivun tyyppi Välitasoksi (Muokkaa -- Asetukset -- Sivun tyyppi = Välitaso). Pääset takaisin päin joko sivun yläreunan navigaatiopolusta tai klikkaamalla yläbannerista koulun nimeä.

Koulun etusivu

Koulun etusivun keskipalstalla ovat vain tärkeimmät koulua koskevat asiat ja ajankohtaiset uutiset. Oikeaan palstaan voi sijoittaa linkkejä paljon käytettyihin palveluihin, kuten esim. Wilmaan, sähköpostiin ja ruokalistaan. Oikeaan palstaan tulevat automaattisesti Kuopion koulutoimen ajankohtaiset uutiset.

Peda.net-näkymän vasemmassa reunassa ovat koulun toimintaan liittyvät Sivut (vastaavat aliveräjiä), kuten yhteystiedot ja luokkien/oppiaineiden sivut. Uusi Sivu luodaan klikkaamalla sinistä Luo sivu -tekstiä navigaatiopuun alareunasta. Sivujen alle voi luoda uusia (ala)sivuja.

Vinkkilinkkejä