Kalevalan koulu

MEIDÄN KOULUMME KALEVALAN KOULU

Koulussamme opiskelevat vuosiluokat esiopetuksesta kuudenteen luokkaan, kielen polun erityisluokkia, kv-luokkia sekä kaupungin valmistavan vaiheen luokat. Koulussamme toimii rikasteisen saksan kielen opetusta sekä painotusopetuksen luokat musiikissa ja tanssissa.

Kalevalan koulu toimii myös erityisopetuksen yksikkönä. Luokkamuotoista erityisopetusta tarjotaan kielen alueen erityisvaikeuksissa sekä kehitysvammaisten ja autismikirjon opetuksessa. Vaihtoehtoiset kommunikaatiotavat, kuten viittomakieli, tukiviittomat ja kuvakommunikaatio, kuuluvat opetukseen. Kalevalan koulusta voidaan tarvittaessa myös pyytää konsultointia muihin kouluihin.

Koulun pihan pysäköintipaikat ovat erillismerkittyjä parkkikiekkopaikkoja / saattoliikennepysäköintiä lukuunottamatta varattu henkilökunnan käyttöön. Koulumme piha-alue on yleisen pysäköinninvalvonnan piirissä. Muistattehan, että koulun yläpihalle ajo on sallittu vain huoltoajoneuvoille.

Liikuntakerho jatkuu 15.1.2018

Hei kaikki vanhemmat!

Koulun liiketaitokerho jatkuu tammikuussa koulumme omassa salissa
Jatkamme maanantaisin 14.30-16.00.

Valoisaa vuodenalkua kaikille.

Toni-ope
toni.tammi@opedu.kuopio.fi

Välipalalippujen voimassaoloajat

Koulujen välipalalipun uusi hinta on 1.1.2018 alkaen 2.00 €. Vanhoja lippuja voidaan käyttää tammikuun 2018 loppuun maksamalla uuden ja vanhan lipun erotus 0,10 €.

Sähly- ja tenniskerhot

Sähly- ja tenniskerhot alkavat ensi viikolla (ke 11.10. ja to 12.10) Kalevalan koulun ("vanha Kalevalan koulu") salissa, osoitteessa Linnanpellonkatu 25.

Kerhot ovat 3.-6. luokkalaisille. Seurakunnan sählykerho on keskiviikkoisin klo 15-16, vetäjänä Timo Manninen (puh. 040-4848409). Tenniskerho on torstaisin klo 15-16, vetäjänä Janne Huopio (puh. 045-6506319).

Kerholaiset kokoontuvat pihasta katsoen vasemmalla olevan siipirakennuksen ulko-oven luokse ja kerhonvetäjä avaa oven. Jos myöhästyt, soita kerhonvetäjälle, hän tulee avaamaan oven.


Ajankohtaista

Uskonnolliset tilaisuudet koulussa

Koulun tapahtumakalenterissa ja tiedotteissa ilmoitetaan seurakunnan pitämät päivänavaukset ja muut uskonnolliset tapahtumat (syys-, joulu-, pääsiäis- ja kevätkirkko). Oppilaille, jotka eivät osallistu uskonnollisiin tilaisuuksiin, järjestetään ko...

Kirjastoauto torstaisin Kalevalan koulun pihassa

Kirjastoauto Aulis pysähtyy Kalevalan koulun pihan kääntöpaikalla torstaisin klo 9.20-10.00. Oppilaat voivat lainata kirjoja autosta omalla kirjastokortilla. Oppilaat käyvät kirjastoautossa koulun aikuisten ohjaamana.