Kalevalan koulu

Aamukerhot lukuvuonna 2018-2109

Kalevalan koulu järjestää alkuopetuksen oppilaiden aikataulun mukaan maksuttoman aamukerhon. Kerho toimii ruokalassa, oppimiskeskuksen puoleisessa osassa. Kerhossa toimii koulunkäynninohjaajiamme sekä opiskelijoita. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Kerho on avoinna:
ma klo 8.00-9.45
ti klo 8.00-9.45
ke ei kerhoa
to klo 8.00-9.00
pe klo 8.00-9.00

MEIDÄN KOULUMME KALEVALAN KOULU

Koulussamme opiskelevat vuosiluokat esiopetuksesta kuudenteen luokkaan, kielen polun erityisluokkia, kv-luokkia sekä kaupungin valmistavan vaiheen luokat. Koulussamme toimii rikasteisen saksan kielen opetusta sekä painotusopetuksen luokat musiikissa ja tanssissa.

Kalevalan koulu toimii myös erityisopetuksen yksikkönä. Luokkamuotoista erityisopetusta tarjotaan kielen alueen erityisvaikeuksissa sekä kehitysvammaisten ja autismikirjon opetuksessa. Vaihtoehtoiset kommunikaatiotavat, kuten viittomakieli, tukiviittomat ja kuvakommunikaatio, kuuluvat opetukseen. Kalevalan koulusta voidaan tarvittaessa myös pyytää konsultointia muihin kouluihin.

Koulun pihan pysäköintipaikat ovat erillismerkittyjä parkkikiekkopaikkoja / saattoliikennepysäköintiä lukuunottamatta varattu henkilökunnan käyttöön. Koulumme piha-alue on yleisen pysäköinninvalvonnan piirissä. Muistattehan, että koulun yläpihalle ajo on sallittu vain huoltoajoneuvoille.

Ajankohtaista

Uskonnolliset tilaisuudet koulussa

Koulun tapahtumakalenterissa ja tiedotteissa ilmoitetaan seurakunnan pitämät päivänavaukset ja muut uskonnolliset tapahtumat (syys-, joulu-, pääsiäis- ja kevätkirkko). Oppilaille, jotka eivät osallistu uskonnollisiin tilaisuuksiin, järjestetään ko...

Kirjastoauto torstaisin Kalevalan koulun pihassa

Kirjastoauto Aulis pysähtyy Kalevalan koulun pihan kääntöpaikalla torstaisin klo 9.20-10.00. Oppilaat voivat lainata kirjoja autosta omalla kirjastokortilla. Oppilaat käyvät kirjastoautossa koulun aikuisten ohjaamana.