Karhulan lukio

Tervetuloa Karhulan lukion Peda.net-sivuille!


karhula-kulma.jpg


Karhulan lukio on hyviä tuloksia saavuttanut yleislukio, joka tarjoaa laajan yleissivistävän perustan jatko-opintoihin, elämään ja aikuisuuteen. Lisäksi lukiossamme voi painottaa opiskeluaan matemaattis-teollisella (syksystä 2018 matemaattis-teknologisella) linjalla, yrittäjyyslinjalla sekä urheilijakoulutuksessa.

Lukiomme kuuluu Yrittäjyyslukioiden verkostoon ja on mukana mm. Digitreenari-, Lukiot työelämään -, Uusi lukio - sekä Uskalla kokeilla -hankkeissa.

Kansainvälinen toimintamme on vireää. Lukuvuonna 2017 - 2018 opiskellaan monikulttuurisuutta Erasmus+ -hankkeessa Saksassa ja Puolassa sekä Nuori yrittäjyys -projektin opiskelijavaihdossa Espanjassa, opitaan matematiikkaa Äärettömyys -työpajassa Italiassa sekä kieltä ja kulttuuria Venäjällä. Lisäksi valmistellaan CERN-opintoviikkoa sekä robotiikan opintomatkaa Hollantiin ensi lukuvuodelle.

Oman lukion opetustarjontaa täydentävät myös mahdollisuus opiskella yhteistyöoppilaitoksissa, esimerkiksi Lappeenrannan Teknillisessä yliopistossa, sekä mahdollisuus suorittaa Kansainvälisen liiketoiminnan Claned -kursseja. Työelämätietous karttuu laajassa yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa sekä TET-päivinä.