Karhulan lukio

Lukuvuosi 2018 alkaa 13.8.1 - luokat klo 9.00 ruokalaan

2. , 3. ja 4 - luokat klo 10.00 luokkiin, tilat näkyvät syksyllä aulassa.kesä18pg.jpg


Hyvää lomaa!

Kristiina
rehtori

Lukiopaikan vastaanottaminen ja valintojen teko koneelle

Karhulan lukioon hyväksytyt uudet opiskelijat 


Varmistakaa opiskelupaikkanne tuomalla peruskoulun päättötodistus 18. - 19.6.
Karhulan lukion kansliaan, joka remontin vuoksi löytyy osoitteesta
Opintokeskus Karhu, Karhulan koulun siipi os. Ratakatu 14, 48600 Kotka.

Kanslia on auki klo 9. -11. ja 13.- 15.

Ennakkotiedoista poiketen lukuvuoden kurssivalinnat viedään koneelle vasta syksyllä.

 Kristiina Juvonen
 rehtori


Tervetuloa Karhulan lukion Peda.net-sivuille!


karhula-kulma.jpg


Karhulan lukio on hyviä tuloksia saavuttanut yleislukio, joka tarjoaa laajan yleissivistävän perustan jatko-opintoihin, elämään ja aikuisuuteen. Lisäksi lukiossamme voi painottaa opiskeluaan matemaattis-teollisella (syksystä 2018 matemaattis-teknologisella) linjalla, yrittäjyyslinjalla sekä urheilijakoulutuksessa.

Lukiomme kuuluu Yrittäjyyslukioiden verkostoon ja on mukana mm. Digitreenari-, Lukiot työelämään -, Uusi lukio - sekä Uskalla kokeilla -hankkeissa.

Kansainvälinen toimintamme on vireää. Lukuvuonna 2017 - 2018 opiskellaan monikulttuurisuutta Erasmus+ -hankkeessa Saksassa ja Puolassa sekä Nuori yrittäjyys -projektin opiskelijavaihdossa Espanjassa, opitaan matematiikkaa Äärettömyys -työpajassa Italiassa sekä kieltä ja kulttuuria Venäjällä. Lisäksi valmistellaan CERN-opintoviikkoa sekä robotiikan opintomatkaa Hollantiin ensi lukuvuodelle.

Oman lukion opetustarjontaa täydentävät myös mahdollisuus opiskella yhteistyöoppilaitoksissa, esimerkiksi Lappeenrannan Teknillisessä yliopistossa, sekä mahdollisuus suorittaa Kansainvälisen liiketoiminnan Claned -kursseja. Työelämätietous karttuu laajassa yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa sekä TET-päivinä.