Karhulan lukio

HUOM. ABI! Ylioppilaskirjoitukset järjestetään Kyminkartanon koululla, paitsi venäjän kuuntelu omalla koululla ja lyhyet kielet Haukkavuoren koululla. Seuraa Ylioppilaskirjoitukset-sivun ja Ryhmänohjaussivun Abin kalenterin tiedotteita kevään kokeitten järjestämisestä ja aikatauluista!

Ota huomioon, että Kyminkartanon koulun läheisyydessä on niukasti pysäköintitilaa. Alueella liikkuu pieniä koululaisia, joten erityinen varovaisuus on tarpeen! Autoa ei saa ajaa koulun piha-alueelle henkilökunnan parkkipaikoille eikä jättää esikoulun aidan viereen! Kirjoitussaliin mennään Äijänkadun sisäänkäynnistä. Katso karttoja Ylioppilaskirjoitukset -sivulta.

Kyminkartanon_sisaantulo.png

Tervetuloa Karhulan lukion Peda.net-sivuille!


karhula-kulma.jpg


Karhulan lukio on hyviä tuloksia saavuttanut yleislukio, joka tarjoaa laajan yleissivistävän perustan jatko-opintoihin, elämään ja aikuisuuteen. Lisäksi lukiossamme voi painottaa opiskeluaan matemaattis-teollisella (syksystä 2018 matemaattis-teknologisella) linjalla, yrittäjyyslinjalla sekä urheilijakoulutuksessa.

Lukio on mukana Yrittäjyyslukioiden verkostossa sekä mm. seuraavissa hankkeissa: Digitreenari, Lukiot työelämään, Uusi lukio sekä Uskalla kokeilla.

Kansainvälinen toimintamme on vireää. Lukuvuonna 2017 - 2018 mm. opiskellaan monikulttuurisuutta Erasmus+ -hankkeessa Saksassa ja Puolassa sekä Nuori yrittäjyys -projektin opiskelijavaihdossa Espanjassa, opitaan matematiikkaa Äärettömyys -työpajassa Italiassa sekä kieltä ja kulttuuria Venäjällä. Lisäksi valmistellaan CERN-opintoviikkoa sekä robotiikan opintomatkaa Hollantiin ensi lukuvuodelle.

Oman lukion opetustarjontaa täydentävät myös mahdollisuus opiskella yhteistyöoppilaitoksissa, esimerkiksi Lappeenrannan Teknillisessä yliopistossa, sekä mahdollisuus suorittaa Kansainvälisen liiketoiminnan Claned -kursseja. Työelämätietous karttuu laajassa yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa sekä TET-päivinä.