Keltinmäen koulu

Uusien eppujen vanhempainilta

Järjestämme vanhempainillan ensi lukuvuoden 1.-luokkalaisten vanhemmille 21.2.2018 kello 18. Tilaisuus järjestetään koulun ruokalassa. Tervetuloa!

Jyväskylän koulujen ja päiväkotien Suomi 100v. video julkaistu

Hei

Myös Keltinmäen koulun oppilaat esiintyvät videolla, joka tehtiin Suomi 100v. hengessä Aleksis Kiven päivän tapahtumaan. Musiikkivideon taustalla laulaa Vox Aurean KolmeKuutosten kuoro Kaj Chydeniuksen säveltämää ja Aleksis Kiven sanoittamaa Oravan laulua. Kuorossa laulaa myös useita meidän koulun oppilaita. Tässä linkki kyseiseen videoon.

Jyväskylän varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen lasten yhteisesitys 100-vuotiaalle Suomelle.

https://www.youtube.com/watch?v=VkLbJ82L_oU&feature=youtu.be

Tervetuloa uuteen lukuvuoteen 2017-2018

Hei
Koulu alkaa taas kesälomien jälkeen keskiviikkona 9.8. Kaikkien oppilaiden ensimmäinen koulupäivä on kolmen tunnin mittainen alkaen klo 9:00 ja päättyen klo 12:00. Toisesta koulupäivästä alkaen koulupäivät ovat lukujärjestysten mukaisia. Turvallista ja aurinkoista uutta lukuvuotta kaikille nykyisille ja erityisesti uusille eppuluokkalaisillemme.

Terveisin: Pasi rehtori

Varhennetun kielenopetuksen kysymyksiä infotilaisuudesta 27.3.

Vastauksia kysymyksiin.
 1. Jos oppilas valitsee englannin kielen A1 –kieleksi niin alkaako englannin opetus 1. -luokalla?
  • Vastaus: se alkaa vasta toppuluokalla 1 tunti viikossa. Eli hanke ei tuo lisätuntia englantia eppuluokalle! Vain ruotsin, venäjän tai saksan valinneille kielenopetus alkaa jo eppuluokalla.
 2. Jos ryhmiä ei synny voisiko hankerahoja hyödyntää kielenopetuksen kerhotunteina.
  • Vastaus: Jos hankesuunnitelma ei toteudu kokonaisina kielenopetusryhminä, pitää muutokset vahvistaa OPH:ssa. Siksi tämä on vielä epävarmaa.
 3. Voiko yhdistää eppu ja toppuluokkalaisten ryhmät yhdeksi 12 oppilaan ryhmäksi?
  • Vastaus: Tämä vaihtoehto ei ole poissuljettu. Tästä en voi kuitenkaan yksin tehdä päätöstä vaan pitää keskustella laajemmalla porukalla, kun nähdään, millaisia valintoja toteutuu.
 4. Toimiiko lomake varmasti nyt Wilmassa ja voisiko sen saada paperilla?
 5. Voisko viittomakieli toimia ruotsin sijaan A2- kielenä?
  • Vastaus: Tähän ei näillä näkymin kaupungilla ole mahdollisuutta. Kaupungilla on kuitenkin tällä hetkellä tarjolla viittomakielen oman äidinkielen opetusta.
Vanhemapinillan materiaali