Hyvä tietää

Meidän koulumme

Keltinmäen koulu on lähikoulu Keltinmäen, Myllyjärven, Ylä-Myllyjärven, Mäyrämäen, Mustalammen ja Taka-Keljon lapsille. Koulullamme on luonnonläheinen ympäristö ja ihanteelliset liikuntaolosuhteet sekä oma uima-allas.

Keltinmäen koulussa on lv. 2018-2019 noin 360 oppilasta. Koulussamme annetaan opetusta 1. - 6. luokkalaisille sekä erityistä tukea tarvitsevien pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaille vuosiluokille 7 - 9. Yleisopetuksen luokkia on 17 ja erityisopetuksen luokkia neljä. Erityisopetusta järjestetään kahdessa alueellisessa pienryhmässä (pr 1-3 ja pr 4-6) sekä kahdessa yksilöllisen opetuksen pienryhmässä (ypr a ja ypr b). Koulussa työskentelee rehtori, 26 opettajaa, 15 koulunkäynnin ohjaajaa ja koulusihteeri. Lisäksi koulun tiloissa työskentelee ostopalveluna huoltomies, keittiö- sekä siivoushenkilökuntaa.

Opetustyön ohella Keltinmäen koulun tiloissa järjestetään lasten ohjattua iltapäivätoimintaa Jälkkärin ja Vertti -toiminnan muodossa. Koululla järjestetään myös iltapäiväkerhoja.