Koulun esittely

Koulun esittely


Koulun tunnaribiisi


kuva2.jpg Honkolan koulu

Saarijärventie 25 44160 HUUTOMÄKIRehtori 0400 115 678

Keittiö 0400 115455
Iltapäivätoiminta
040 351 9559

Honkolan koulu

Honkolan koulu sijaitsee 4- ja 13 -tien risteyksen tuntumassa. Äänekosken keskustaan on vain 10 minuutin ajomatka. Jyväskylään ajelee reilussa puolessa tunnissa.

Koulussamme on 85 oppilasta, joista tyttöjä 40 ja poikia 45.

Tänä vuonna 1. - 6. luokat toimivat omana ryhmänään.
Opettajia koulullamme on yhdeksän, kuusi luokanopettajaa, resurssiopettaja, erityisopettaja ja kieltenopettaja. Koulunkäynninohjaajia koulullamme on yksi.
Koulussamme toimii iltapäivätoiminta, jota hoitaa koulunkäynninohjaajat.

Honkolan koulussa yhteisöllisyys ja oppilaiden osallisuus ovat toiminnan peruspilareita.
Kaunis koulurakennus sijaitsee metsän laidalla ja lasten Humpalaksi nimeämää metsää hyödynnetäänkin paljon sekä opetuksessa että välituntileikkialueena. Koulun pihassa on hiekkakenttä ja kaukalo, jotka ovat kovassa käytössä liikuntatunneilla ja välitunneilla. Koulualue on myös kyläläisten suosima liikuntapaikka, erityisesti talviaikaan.

Erityisopetusta oppilaille koulussamme antaa erityisopettajamme Johanna Paananen joko yksilötukena, pienryhmissä tai samanaikaisopettajana luokkatilanteessa.
Koulukuraattori Taina Laitinen ja koulupsykologi Johanna Matilainen ovat myös tärkeä osa kasvatusyhteisöämme ja tavattavissa koulullamme vuoroviikoin keskiviikkoaamupäivisin sekä aina erikseen sovittaessa.
Terveydenhoitaja Tuula Tuominen on tavattavissa koululla torstaisin.
Koulun oppilashuoltotyöryhmä kokoontuu tarvittaessa tapauskohtaisesti, yhteistyössä huoltajien kanssa, pohtimaan oppilaan oppimista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia lisääviä tukitoimia.