Liity jäseneksi

Liity nyt jäseneksi Opsiaan!

Tervetuloa Opsia ry:n jäseneksi!

Jos haluat liittyä pelkästään Opetus- ja Sivistystoimen asiantuntijat Opsia ry:hyn
- täytä liittymislomake vasemmalla (ei OAJ/Opsia jäseneksi) ja lähetä lomake Opsia ry:n sihteerille Marianne Joroselle postitse tai sähköpostilla marianne.joronen(at)opsia.fi.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voidaan hyväksyä opetus- ja sivistystoimen, varhaiskasvatuksen ja toisen asteen johtavassa ja muussa itsenäisessä asemassa toimivat asiantuntijat. Opsia ry on valtakunnallinen yhdistys ja toimii koko maassa, ja siten paikallisyhdistyksetön. Lisätietoa alla.

OPSIA:ssa on kahdenlaista jäsenyyttä OPSIA/OAJ – jäsenyys ja pelkkä OPSIA – jäsenyys

OPSIA /OAJ – jäsenyys:

Jäsenmaksu on 1,2 % ennakonpidätyksen alaisesta palkasta. OPSIA /OAJ – jäsenenä saat kaikki OAJ:n jäsenedut (edunvalvonta, työttömyyskassa, matkavakuutus, Opettaja.-lehti jne.) hyväksesi.

 • Jos haluat liittyä/siirtyä OPSIA /OAJ-jäseneksi, täytä OAJ:n jäsensivuilla oleva jäseneksi liittymislomake (uusille jäsenille) tai siirtymislomake (esim. siirtyminen OAJ/Opsia jäseneksi toisesta yhdistyksestä).
 • Sähköiset asiointilomakkeet: https://www.oaj.fi/jasenyys/oajn-verkkopalvelut/lomakkeet/
 • Siirtymislomake löytyy, kun kirjaudut jäsensivuille ja rullaat OAJ:n sivuston aivan alas:
  - Päivitä jäsentietosi kohta
  - oikealta löytyy Sähköiset asiointilomakkeet
  - valitaan Siirtymislomake
  - Siirtymislomakkeelta valitaan
 • OAJ:n paikallisyhdistys: kohta paikallisyhdistyksetön
 • Yhdistys: Opetus- ja sivistystoimenasiantuntijat, OPSIA ry
 • Jäsenkohtainen yhdistys: Opetus- ja sivistystoimenasiantuntijat, OPSIA ry.

Myös OAJ:n jäsenrekisteri neuvoo OAJ/Opsia liittymisasioissa: jasenrekisteri(at)oaj.fi tai 0800-418401. Lisätietoa jäsenasioista ja – eduista löytyy OAJ:n sivuilta www.oaj.fi (https://www.oaj.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/)

Pelkkä OPSIA ry:n jäsenyys:

Jäsenmaksu on työssä olevilta 45 € / vuosi. Tämä jäsenmaksu ei sisällä OAJ:n jäsenetuja, mutta oikeuttaa esim. alennettuun hintaan OPSIA:n tekemiin opintomatkoihin ulkomaille tai kotimaassa. Jos haluat liittyä pelkäksi OPSIA-jäseneksi, täytä liittymislomake Opsian nettisivuilla. Lähetämme sitten aikanaan laskun. Eläkeläisten tai työttömien jäsenmaksu on 25 € / vuosi.

Opsia ry
Marianne Joronen
puh. 020-7489685
Rautatieläisenkatu 6
00520 Helsinki