Liity jäseneksi

Liity nyt jäseneksi Opsiaan!

Tervetuloa Opsia ry:n jäseneksi!

Jos haluat liittyä pelkästään Opsia ry:hyn täytä liittymislomake ja lähetä lomake (vasemmalla) Opsia ry:n sihteerille Marianne Joroselle postitse tai sähköpostilla marianne.joronen(at)opsia.fi.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voidaan hyväksyä opetus- ja sivistystoimen, varhaiskasvatuksen ja toisen asteen johtavassa ja muussa itsenäisessä asemassa toimivat asiantuntijat. Lisätietoa alla.

OPSIA:ssa on kahdenlaista jäsenyyttä OPSIA/OAJ – jäsenyys ja pelkkä OPSIA – jäsenyys

OPSIA /OAJ – jäsenyys:

Jäsenmaksu on 1,2 % ennakonpidätyksen alaisesta palkasta. OPSIA /OAJ – jäsenenä saat kaikki OAJ:n jäsenedut (edunvalvonta, työttömyyskassa, matkavakuutus, Opettaja.-lehti jne.) hyväksesi.

Jos haluat liittyä OPSIA /OAJ-jäseneksi, täytä OAJ:n sivuilla oleva jäseneksi liittymislomake (uusille jäsenille) tai siirtymislomake (esim. siirtyminen OAJ/Opsia jäseneksi toisesta yhdistyksestä). Siirtymislomake löytyy, kun kirjaudut jäsensivuille kuvakkeesta Sähköiset lomakkeethttp://www.oaj.fi/cs/oaj/Sahkoiset%20lomakkeet_jasensivut
Valitse kohdassa yhdistys: Opetus- ja sivistystoimenasiantuntijat, OPSIA ry.

Myös OAJ:n jäsenrekisteri neuvoo liittymisasioissa: jasenrekisteri(at)oaj.fi tai 020 748 9790. Lisätietoa jäsenasioista ja – eduista löytyy OAJ:n sivuilta www.oaj.fijäsenyys ja liity jäseneksi.

Pelkkä OPSIA ry:n jäsenyys:

Jäsenmaksu on työssä olevilta 45 € / vuosi. Tämä jäsenmaksu ei sisällä OAJ:n jäsenetuja, mutta oikeuttaa esim. alennettuun hintaan OPSIA:n tekemiin opintomatkoihin ulkomaille tai kotimaassa. Jos haluat liittyä pelkäksi OPSIA-jäseneksi, täytä oheinen liittymislomake. Lähetämme sitten aikanaan laskun. Eläkeläisten tai työttömien jäsenmaksu on 25 € / vuosi.

Opsia ry
Rautatieläisenkatu 6
00520 Helsinki