MAOL -Helsingin kerho ry.

Hyvää alkanutta syyslukukautta!

MAOLin jäsenrekisteri ja tiedotusjärjestelmät uudistuvat syyskuussa ja tästä syystä jäsenviestinnässä on valitettavasti syyskuun aikana katkoksia. Viimeisemmät tiedot tapahtumista löytyvät kuitenkin näiltä sivuilta. 

Syyskaudella tapahtuu ainakin seuraavaa:
1. Pikkujoulut Musiikkitalolla 27.11.

Pikkujoulut Musiikkitalolla 27.11.

Musiikkitalon esittelykierrokseen, kahvitteluun ja konserttiin pääset mukaan jäsenhintaan 10 €.

Jäsenillemme on varattu esittelykierrokseen ja kahvitteluun 25 paikkaa, mutta konserttiin vain 15 paikkaa, joten ilmoittaudu nopeasti!

Paikalla on oltava opastusta varten tasan klo 17:00. Kierros kestää 1h. Kierroksen jälkeen kahvittelu klo 18-19 ja konsertti klo 19-21.
Lisätietoa konserttista 

HUOM! Konserttilippuja on vain 15 kpl. Sitovat ilmoittautumiset tästä linkistä viimeistään ke 30.10.2019.

Vuosikokous pidettiin ja uusi Helsingin kerhon hallitus valittiin

Kerhon vuosikokous pidettiin 11.2.2019 Kumpulan kampuksella. 
Ennen tilaisuutta tutustuttiin Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksen tiedeluokkien toimintaan. 

Vuosikokouksessa valittiin kerhon uusi hallitus, joka järjestäytymiskokouksessa 6.3.2019 jakoi vastuutehtävät seuraavasti:
Puheenjohtaja Topi Salmi
Varapuheenjohtaja Simo Tolvanen
Sihteeri Hanna Ylä-Mella
Taloudenhoitaja Natalia Lohi
Tiedottaja Martta Hakamies
Muut hallituksen varsinaiset jäsenet Katri Halkka ja Eija Issakainen
Varajäsenet Perttu Ervelius ja Seija Paljakka.

MAOLin ohjelmointikoulutusta Viikissä sponsoroi digikirjakustantamo e-Oppi

eOppi_logo.pnge-Oppi on tuottanut peruskouluun jo yli 35 ja lukioon yli 80 digitaalista oppikirjaa. Biologiassa, maantieteessä, fysiikassa ja kemiassa e-Oppi tarjoaa kattavan opinpolun alakoulusta lukioon. Matematiikkaa e-Oppi on tuottaneet luokille 3-5 ja 7.

e-Opin digikirjat uudistuvat vuoden vaihteessa myös yläkoulun uuteen opetussuunnitelmaan. Interaktiivisissa digikirjoissa yhdistyvät yhteisöllisyys ja täydellinen muokattavuus poikkeuksellisella tavalla. Oppilaat tulevat osallistujiksi oppikirjaan ja näet heidän vastauksensa reaaliajassa tai teetät vaikka tiedonhakutehtäviä kirjan sisällä.

Opettaja voi muokata kirjaa ennen opetusta tai kesken oppitunnin. e-Opin digikirjojen avulla tuot opetukseen mukaan omat tekstisi, videoita, linkkejä tai vaikka äänitallenteita. Arvostatko eriyttämistä, yhteisöllisyyttä, käänteistä oppimista tai oppimateriaalin muokattavuutta? Luonnontieteiden opettaminen voi alkaa uudella tavalla e-Opin kanssa!

Tutustu yläkoulukirjoihimme sisältöineen : https://peda.net/id/NrQmF3

Tutustu alakoulukirjoihimme sisältöineen : https://peda.net/id/MjnNT

Tutustu julkaisuaikatauluun ja hinnastoon: https://peda.net/id/3f27ab9a58c

Sivuston käyttöohjeita

Käyttääksesi näitä MAOL Helsingin kerho ry:n uusia verkkosivuja sinun ei tarvitse kirjautua sisään oikean yläreunan oranssista 'sisäänkirjautuminen' -palkista.

Osa sivuston sisällöstä on tarkoitettu vain jäsenille ja suojattu avaimella. Sivusto kysyy avainta, kun kyseinen kohta valitaan vasemman reunan valikosta tai muusta linkistä. Avain kerrotaan jäsenille kerhopostissa. Erillistä käyttäjätunnusta ei tarvita, ellet halua osallistua keskustelupalstan keskusteluun tai lisätä sisältöä sivustolle. Silloin sinun täytyy kirjautua peda.nettiin.

Uuden Peda-tunnuksen luominen keskusteluun osallistumiseksi ja sivuston päivittämiseksi

Unohtuneen salasanan palauttaminen