Oppilashuolto

Oppilashuoltopalvelut

Käytettävissä olevat oppilashuoltopalvelut

 

Terveydenhoitaja Eeva käy koululla kuukausittain. Terveydenhoitajan tarkastus oppilailla on joka vuosi. Laaja terveystarkastus tehdään 1 lk:lla ja 5 lk:lla. Laajaan terveystarkastukseen kutsutaan myös huoltaja. Terveydenhoitaja on tavattavissa ilman varsinaista ajanvarausta aina koululla ollessaan.

Koululääkäri käy koululla kerran lukuvuodessa, jolloin lääkärintarkastus eka- ja viidesluokkalaisille. Terveydenhoitaja voi tarvittaessa ohjata lääkärintarkastukseen myös Rantatien koululle.

Kuraattori Kirsi Rantamäki (p.044 71502486) käy koululla kerran kuussa. Hän tukee koulunkäyntiin liittyvissä ongelmissa ja tekee yhteistyötä kodin ja koulun välillä.

Sairaanhoitaja Taina Puumala (p.044 7151426) auttaa mielenterveyteen ja arjen jaksamiseen liittyvissä asioissa. Ajan saa kuraattori Kirsin kautta.

Psykologipalvelut ovat tarjolla perheneuvolassa Virroilla.

Sosiaalityöntekijän tavoittaa puhelimitse.

Puheterapiaa on mahdollisuus saada yksityiseltä palveluntuottajalta (Riitta Simsiö-Hietaniemi) maksusitoumukseen perustuen. Terapiaa annetaan Virroilla.

Toimintaterapiaa on mahdollisuus saada lähetteellä. Terapiaa antaa Mari Salin/Keiturin SoTe. Terapiaa annetaan koululla sovitun aikataulun mukaisesti.