≡ Navigointi

Virojoen koulu

Virojoen koulun tapahtumakalenteri

Uimaopetusta osalle 5. luokkaa
Kouluuntutustumispäivä klo 9 - 11.45
Kouluuntutustuminen/ VANHEMPAINILTA
Seurakunnan aamunavaus
Kulttuurikahvilassa kirjastossa Oppilaskunnan edustajat: veteraanikeskustelu

Lisää tapahtumia: huhtikuu 2017 toukokuu 2017

Seuraavat tapahtumat

Tervetuloa Virojoen koulun oppiympäristön sivuille

Virojoen alakoulu sijaitsee Virolahden kunnan keskustaajamassa Virojoella. Virojoelta on matkaa itään EU:n itärajan suurimmalle rajanylityspaikalle Vaalimaalle n. 8 km ja länteen Haminaan n. 30 km.

Koulussamme on lukuvuonna 2016-2017 yhdeksän luokanopettajaa, yksi erityis- ja erityisluokanopettaja, suomi toisena kielenä (S2) -opettaja sekä venäjän kielen ja ortodoksisen uskonnon opettaja.

Koulunkäyntiavustajia/koulunkäynnin ohjaajia on 7 ja hallinnollisia tehtäviä hoitaa koulusihteeri. Avustajat toimivat normaalin oppilaiden parissa tehtävän työn lisäksi iltapäiväkerho-ohjaajina.

Oppilaita koulussamme on yht. 148 lukuvuonna 2016-17.

Virojoen koulun toiminta-ajatus pähkinänkuoressa

Koulun tavoitteena on kasvattaa oppilaista sosiaalisia ja omatoimisia yksilöitä. Opetuksessa kannustetaan oppilaita hyviin tapoihin sekä tuetaan oppilaan vahvan itsetunnon muodostumista. Opetuksessa huomioidaan myös kansainvälistymisen haasteet ja rikkaus, jolloin pyritään kasvattamaan oppilaita suvaitsevaisuuteen. Lisäksi koulun tavoitteena on antaa vahvat perustiedot ja –taidot sekä tukea yksilöllistä erilaisuutta ja luovuutta.