≡ Navigointi

Virojoen koulu

Virojoen koulun tapahtumakalenteri

Helluntaiseurakunnan aamunavaus salissa klo 9
Retki Maretariumiin Kotkaan

Lisää tapahtumia: toukokuu 2017 kesäkuu 2017

Seuraavat tapahtumat

Retki Maretariumiin Kotkaan

Koko koulun retki Maretariumiin Kotkaan. Kaikki kahdeksaksi kouluun!
Evästä saa ottaa mukaan, esim. mehua ja voileipiä, mutta ei herkkuja..Ei limppareita...
Sihteeri Kristiina on lähettänyt Wilmaan ohjeet!

Kevätkirkko

Bussilla lähtö klo 9.30 Virolahden kirkkoon.

Tervetuloa Virojoen koulun oppiympäristön sivuille

Virojoen alakoulu sijaitsee Virolahden kunnan keskustaajamassa Virojoella. Virojoelta on matkaa itään EU:n itärajan suurimmalle rajanylityspaikalle Vaalimaalle n. 8 km ja länteen Haminaan n. 30 km.

Koulussamme on lukuvuonna 2016-2017 yhdeksän luokanopettajaa, yksi erityis- ja erityisluokanopettaja, suomi toisena kielenä (S2) -opettaja sekä venäjän kielen ja ortodoksisen uskonnon opettaja.

Koulunkäyntiavustajia/koulunkäynnin ohjaajia on 7 ja hallinnollisia tehtäviä hoitaa koulusihteeri. Avustajat toimivat normaalin oppilaiden parissa tehtävän työn lisäksi iltapäiväkerho-ohjaajina.

Oppilaita koulussamme on yht. 148 lukuvuonna 2016-17.

Virojoen koulun toiminta-ajatus pähkinänkuoressa

Koulun tavoitteena on kasvattaa oppilaista sosiaalisia ja omatoimisia yksilöitä. Opetuksessa kannustetaan oppilaita hyviin tapoihin sekä tuetaan oppilaan vahvan itsetunnon muodostumista. Opetuksessa huomioidaan myös kansainvälistymisen haasteet ja rikkaus, jolloin pyritään kasvattamaan oppilaita suvaitsevaisuuteen. Lisäksi koulun tavoitteena on antaa vahvat perustiedot ja –taidot sekä tukea yksilöllistä erilaisuutta ja luovuutta.