2021 Pitkän matkan lyhyet kuvat

Kuvataiteen perusopetuksen lopputyönäyttely - aikuiset

Sara Hildén -akatemian aikuisten kuvataiteen perusopetuksen lopputyönäyttely valloittaa Haiharan taidekeskuksen 11.5.–30.5.2021. Avoinna ti–su klo 12–18. Näyttelyssä on esillä monipuolinen kokoelma maalauksia, piirroksia, valokuvia, keramiikkaa, sekatekniikkatöitä, installaatioita ja liikkuvaa kuvaa.

Kuvataiteen perusopetus aikuisille on yhteensä kuusi lukuvuotta kestävä, monipuolinen, laaja-alainen kokonaisuus. Opintojen loppupuolella tehtävässä lopputyössä tavoitteena on, että opiskelija osaa hyödyntää oppimaansa ja kokemaansa. Kuvataiteen opiskelijat ovat suunnitelleet ja toteuttaneet teoksen tai teossarjan itsenäisesti valitusta aiheesta valitsemillaan menetelmillä. Näyttelyssä on esillä myös tekijöiden portfoliot, joissa he avaavat katsojille työskentelyprosessiaan.
Lisätietoja näyttelystä: heidi.saramaki@tampere.fi

Näyttelyssä on esillä teoksia 21 tekijältä:
Marjut Blomqvist, Mirja Huumonen, Susanna Kiiski, Mirka Korhola, Asta Korventie, Maija Kotimäki, Suvi Kyyrönen, Ari Lemetti, Anna Liljeroos, Hilkka Luosa, Kristiina Lähteenmäki-Hein, Krista Mäkelä, Ari Nuutinen, Minna Pyykkönen, Merja Ritola, Elina Salo, Arja Siltanen, Sini Somppi, Silja-Tuuli Tyrkkö, Leena Vaahtera, Titta Ylönen

Krista Mäkelä


Mäkelä Krista
Pitäisikö sanoa jotain?
Näinä aikoina auringonnousut
Suhteiden suhteellisuus
Kohti, kauemmas
 Tanssi ennen maailmanloppua
Kasveista uutetut värit paperille

Kasvikulhot 1-11
Kasvikuidut ja peili

Portfolio: Krista_Makela_portfolio.pdf