Tiitiäiset

VIIKKO 38

Maanantaina retkeilemme leikkipuistoon, jonne emme tarvitse eväitä.

Taikatassun perheilta keskiviikkona 18.9. klo 17.30 - 19.00. Päiväkodin pihalla mukavaa yhteistä puuhaa lapsille ja huoltajille. Päiväkodinjohtaja Kirsi Hyytiäinen on myös paikalla. Tervetuloa!!!

Torstai on liikuntapäivä, osa lähtee isoon saliin, osa liikkuu oman talon salissa.

Viikon aikana ehdimme lisäksi laulella, leikkiä, lukea ja lorutella sekä touhuilla lasten mieltymysten mukaan.

Lauantaina 21.9. perheiden liikuntapäivä Tammelan liikuntakeskuksella kello 9.30-13.00

HANKE TIITIÄISISSÄ

Tiitäisten ryhmä on mukana Positiivisen diskriminaation hankkeessa syyskuun alusta joulukuun loppuun.
Hankkeen myötä saamme ryhmäämme kerran kuussa koko viikoksi hanketyöntekijä Virva Heikkilän, joka toimii yhtenä ryhmämme jäsenenä.
Ensimmäisen kerran Virva on Tiitiäisissä perjantaina 6.9. ja ensimmäinen koko viikko ajoittuu syys-lokakuun vaihteeseen. (viikko 40)

HOITOAIKOJEN ILMOITTAMINEN

Muistattehan ilmoittaa lapsenne hoitoajat sähköiseen järjestelmään! Huomioittehan, että yksittäinen viikko sulkeutuu aina keskiviikkoisin klo 24 puolitoistaviikkoa ennen varsinaista hoidontarvetta.
Lapsen vapaapäivät ilmoitetaan varauksissa koodilla: Ennaltailmoitettu poissaolo, jolloin päivä myös näkyy päiväkodin puhelinsovelluksessa. Mikäli on asian suhteen epäselvyyksiä, kysykää henkilökunnalta apua.

Englannin kielisuihku

Englanninkielen opettaja Suvi Jussila tulee Taikatassuun syyskuusta alkaen parittomien viikkojen keskiviikkona opettamaan kielisuihkun keväällä valinneita lapsia. Hän puhuu lapsille ainoastaan englantia. Opetustuokiot alkavat klo 8.45 ja 9.15 (kaksi pienryhmää).