Englanti

Yleistä

Opiskelemme englantia Toivalassa Yippee! -kirjasarjan kanssa. Kirjasarjassa on tarjolle oppilaille verkkotehtäviä, joihin englanninopettajasi antaa sinulle oppilaan avainkoodin tunnilla. Tehtäviä voi tehdä omaan tahtiin, mutta erityisesti niitä kannattaa käyttää apuna kokeisiin valmistautuessa. Joskus teemme verkkotehtäviä myös oppitunneilla. Linkki kustantajan tehtäväsivuille löytyy alta linkkiosiosta.

Kotitehtävät merkitään tunnin lopussa tehtäväkirjaan ja / tai vihkoon. Merkittyjen kotitehtävien lisäksi saadaan jokaiselta tunnilta tuolloin käsiteltävän tekstikappaleen kertausläksy. Tämä tarkoittaa, että mahdollisten työkirja- ja vihkotehtävien lisäksi muista aina lukea tekstikappale ajatuksella läpi suomeksi ja englanniksi.

Jos olet poissa englannin tunnilta, kysy läksyt luokkatoveriltasi tai suoraan opettajalta, ettet jää muusta ryhmästä jälkeen. Opettajaan voit ottaa yhteyttä soittamalla opettajainhuoneeseen, lähettämällä sähköpostia tai lähettämällä viestin Wilman kautta (yhteystiedot löydät täältä). Mikäli tiedät ennalta olevasi poissa tunnilta, on hyvä pyytää opettajalta läksyt tehtäväksi jo etukäteen. Englannin kotitehtäviä ei merkitä Wilmaan tai Peda.nettiin.

Koekalenteri

3A

3B

4B

5A
18.3. maanantai
- Kappaleet 10-12
- Reader, s. 63-77
- Writer, s. 112-147

5B
18.3. maanantai
- Kappaleet 10-12
- Reader, s. 63-77
- Writer, s. 112-147

6A

6B

Hyödyllisiä linkkejä

SanomaPron etusivu, josta pääsy oppilaan verkkotehtäviin ja ladattaviin kuunteluihin.
Paljon englanninkielistä materiaalia, useille luokka-asteille; tehtäviä, lukemista, pelejä jne.
Lähes koko ala-asteen oppisisällön käsittäviä tehtäviä.
Kattava kokoelma englannin harjoituksia koko ala-asteelle.
30 -kohtainen kielitesti hieman edistyneemmille kielenoppijoille. Ohjeet englanniksi; sopii lähinnä kuutosluokkalaisille.
Laaja kokoelma harjoituksia englannin kielioppiasioista. Soveltuu lähinnä yläkoulun 8. ja 9. luokka-asteille.