Toivalan koulu

Mitä tehtäs?

mitatehtas.png
Mitä tehtäs? -toimintaviikko on ensimmäistä kertaa järjestettävä siilinjärveläinen lasten ja nuorten tapahtuma, jota järjestämässä on runsas joukko paikallisia yhdistyksiä, yhteisöjä ja muita toimijoita. Viikon aikana järjestetään runsaasti erilaisia työpajoja ja kokeilukertoja, joissa yleisö voi tutustua paikkakunnan harrastus- ja muihin vapaa-ajan viettomahdollisuuksiin. Ehkäpä joku löytää itselleen uuden harrastuksen!

Kun keräät viikon aikana kaksi eri merkintää osallistumispassiin ja palautat sen yhteystiedoilla varustettuna, osallistut arvontaan. Pääpalkintoina on 50 €:n lahjakortti Virkistyskylpylä Fontanellaan ja Siilinjärven Kansalaisopiston kursseille. Osallistumispasseja on jaossa alakouluissa, nuorisotaloilla ja Pikku-Marjan talvipäivässä. Ota omasi ja tule mukaan viikon rientoihin!


Tutustu Mitä tehtäs -toimintaviikon 3.-9.2.2019 ohjelmaan.

Kevätlukukauden kerhot alkavat

Koulun kerhot alkavat tammikuussa, mukaan mahtuu vielä.
Ilmoittaudu pian, lisätietoja kerhoista alla olevasta linkistä ja kerhojen ohjaajilta.

Lasten kulttuurikeskus LASTUn luontokerho jatkuu koululla. Myös siihen mahtuu vielä.
Kerho kokoontuu nyt maanantaisin (syyslukukaudella tiistaisin). Ilmoittautumisohjeet löytyy kerhotiedotteesta.
Kerhot KEVÄT 2018-19.pdf

Ilmoittaudu kerhoon

Koulun kerhot alkavat viikolla 45. Oppilaille on jaettu kerhoesite, jos sisältää myös kerhoihin ilmoittautumisen.
Kerhoihin mahtuu vielä mukaan!

Wilman kirjautumisosoite on vaihtunut

Uusi kirjautumisosoite on https://wilma.siilinjarvi.fi 9.6.2018 alkaen. Uuden kirjautumisosoitteen vuoksi Wilman mobiilisovellukset lakkaavat myös toimimasta. Uuden kirjautumisosoitteen käyttöönottamiseksi mobiilisovellukseen tulee vaihtaa uusi kirjautumisosoite tai asentaa mobiilisovellus uudelleen.

Tiedote 9.5.2018

Tiedote loppukevään tapahtumista on ilmestynyt ja sen voi lukea Tiedotteet-välilehdeltä. Pääset lukemaan tiedotteen myös tästä.

Bremenin soittoniekat

25.4.2018 004.jpg
Siilinjärveläisen teatteri Vivateksen nuoret näyttelijät esittivät meille 25.4.2018 vanhaan satuun perustuvan näytelmän Bremenin soittoniekat. Satu kertoo eläimistä: kissasta, koirasta, kukosta ja aasista, jotka lähtevät etsimään parempaa elämää.

Suomi 100 vuotta, juhlavuoden kuusen istuttaminen

Toivala 24 h -tapahtuman käynnisti juhlavuoden kuusen istuttaminen koulun pihalle suomalaisuuden päivänä 12. toukokuuta 2017. Tapahtuma on osa Suomi 100 vuotta -juhlavuoden tapahtumia. Myös kaikki oppilaat saivat oman kuusentaimen kotiin istutettavaksi juhlavuoden kunniaksi.
Toivala 24h 004.jpg
Kuusta istuttamassa Etelä-Siilinjärven asukasyhdistyksen (EtSi ry) puheenjohtaja Markku Sopanen ja Toivalan kyläyhdisyksen puheenjohtaja Jari Känninen.