Kuuslahden koulu

Tietoa huoltajille

 

Liikuntatuntien ohjelmaa

  • Viikot 1-2 on liikunnassa kaikilla luokka-asteilla telinevoimistelua! 
  • Telinevoimistelun päätyttyä siirrytään liikuntatunneilla ulos talviliikuntaan, joka aloitetaan hiihdolla. Tällä hetkellä ei ole tehty vielä koulun viereiselle pellolle hiihtolatuja, joten opettaja ilmoittaa wilma-viestillä erikseen hiihdon alkamisesta
  • Uuden koulun rakennustyön vuoksi luistelukenttää ei pystytä jäädyttämään edellisvuosien tapaan. Järjestämme tavalla tai toisella myös tämän talven aikana luistelumahdollisuuden oppilaille.
  • Kodeissa on nyt hyvä hetki kaivella varastoista sukset ja luistimet esille. Tärkeää on kokeilla, että välineet ovat lapselle sopivat. Koululiikunnassa tarvitaan totutusti välineet luisteluun ja hiihtoon. Jos joudutte hankkimaan uusia välineitä pieneksi jääneiden tilalle, niitä voi hankkia käytettynä. Koululiikuntaan ei tarvita huippuvälineistöä – käytetyillä luistimilla ja suksilla pärjää hyvin! 

 

LOMA-ANOMUSTEN TEKEMINEN WILMASSA

Loma-anomukset pyydetään tekemään jatkossa wilmassa alla olevan ohjeistuksen mukaisesti:

-Kirjaudu normaalisti wilmaan

-Klikkaa yläpalkista välilehteä ”Hakemukset ja päätökset”

-Klikkaa ruudun oikeasta reunasta kohtaa ”Tee uusi hakemus”

-Valitset pohjaksi joko 1-3 päivän lomahakemus tai yli kolme päivää kestävä lomahakemus.

-Lyhyet lomat ohjautuvat automaattisesti oman opettajan hyväksyttäväksi ja pidemmät loma-anomukset rehtorin hyväksyttäväksi.

Koululla voidaan ottaa vastaan jatkossakin myös paperilomakkeella tehtyjä loma-anomuksia, jos huoltaja ei pysty tekemään loma-anomusta wilmassa.

 

LUKUDIPLOMIN SUORITTAMINEN

- Lukudiplomin saa, kun lukee lukuvuoden aikana kuusi kirjaa. Superdiplomin voi suorittaa lukemalla kaksitoista kirjaa.
- Jokaiselle luokka-asteelle on laadittu omat diplomikirjalistat. Kirjalistat löytyvät kirjastosta, kirjastoautosta ja kirjaston verkkosivuilta. Valitse luettavat kirjat oman luokkatasosi listoista siten, että luet jokaisesta kirjaryhmästä vähintään yhden kirjan. Tämän lisäksi voit valita vapaasti diplomikirjalistojen ulkopuolelta yhden kirjan, jonka haluat lukea.
- Ykkös- tai kakkosluokalla, diplomikirjoiksi hyväksytään kaksi kirjaa, jotka vanhempasi tai opettajasi lukevat sinulle. Kolmos-kuutosluokkalaisten lukudiplomiin hyväksytään yksi aikuisten lukema kirja.
- Lisätietoa Siilinjärven kirjaston sivulta: https://kirjasto.siilinjarvi.fi/?p=228