Vanhempainyhdistys

Kiikan koulun vanhempainyhdistys ry

Koulujen alkaessa käynnistyi myös aktiivinen vanhempainyhdistystoimintamme.
Ylläpidämme koulun ja kotien välistä yhteistyötä sekä keräämme varoja oppilaiden
hyväksi mm. järjestämällä vanhempien talkootöinä erilaisia tapahtumia. Vanhempainyhdistyksen hallitus kuuntelee toimintaa suunnitellessaan koulun ja
vanhempien toiveita. Oppilaiden ideat ja mielipiteet otamme vastaan ilolla. Oppilaat
myös suunnittelevat ja toteuttavat mainokset yhteisiin tapahtumiimme.

Olemme saaneet ilahduttavasti uusia vanhempia talkoolistalle osallistumaan tulevien
tapahtumiemme toteuttamiseen. Jokainen saa osallistua toimintaan omien
aikataulujensa puitteissa. Talkoot luovat yhteishenkeä ja tutustuttavat vanhempia
toisiinsa. Niissä pienikin apu on arvokasta! Kiitos jo etukäteen aktiivisuudesta lastemme
parhaaksi!

Lisätietoja: Anu Parikka (0503450412)

Taidekahvila 28.-29.11.2018

Vanhempainyhdistyksestä tervehdys!

Taidekahvilan järjestelyt ovat alkaneet ja itse taidekahvila on tänä syksynä Kiikan koululla ke-to 28.-29.11.2018 klo 17.30-20. Taidekahvilassa on perinteen mukaan koulun oppilaiden taidetta nähtävillä sekä vanhempainyhdistyksen kahvio- ja myyjäistoimintaa. Tänä vuonna saamme järjestelyyn avuksemme myös 6.luokan reippaat oppilaat.

Kahvion lisäksi järjestämme tapahtumassa myös arpajaiset, joihin toivoisimmekin oppilaiden perheiltä arpajaispalkintoja. Palkintojen tulisi olla uusia ja käyttämättömiä, esimerkiksi heijastimia, pieniä leluja, joulukalentereita, kirjoja, toimistotarvikkeita jne. Palkintoja voi kysyä myös paikallisilta yrityksiltä tai omalta työpaikalta. Arpajaispalkinnot voi toimittaa oppilaan mukana koululle pe 23.11. mennessä. Palkinnot voi halutessaan toimittaa myös suoraan vanhempainyhdistykselle, ota tällöin yhteys Minnaan tai Kaisaan, yhteystiedot alla.

Lisäksi kaipaamme joukkoomme lisää innokkaita talkoolaisia, jotka voisivat tuoda myytävää yhdistyksen myyjäispöytään. Myynnissä on perinteisesti ollut leivonnaisia, leipiä, piirakoita ja laatikoita, mutta otamme mielellämme vastaan myös uusia ideoita. Ilmoittelethan innokkuudestasi suoraan Anulle, yhteystiedot alla.

Tervetuloa tunnelmalliseen taidekahvilaan ja mukaan vanhempainyhdistyksen toimintaan!

Terveisin Kiikan koulun vanhempainyhdistys

 

Yhteystiedot:

Minna Niskanen 050-5355672

Kaisa Aalto 040 8459102

Anu Parikka 050-3450412

Elokuun 2018 tiedote (sis. paitatilaus!)

Avaa tiedosto, niin näet tiedotteen kokonaisuudessaan. Mikäli et saa tiedostoa auki, tässä tärkeimmät asiat tiedotteesta.

KIIKAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS RY
TIEDOTE ELOKUU 2018
Koulujen alkaessa käynnistyi myös aktiivinen vanhempainyhdistystoimintamme. Ylläpidämme koulun ja kotien välistä yhteistyötä sekä keräämme varoja oppilaiden hyväksi mm. järjestämällä vanhempien talkootöinä erilaisia tapahtumia. Vanhempainyhdistyksen hallitus kuuntelee toimintaa suunnitellessaan koulun ja vanhempien toiveita. Oppilaiden ideat ja mielipiteet otamme vastaan ilolla, pyrimme myös ottamaan oppilaat mukaan tapahtumien järjestämiseen.
Tänä syksynä toivomme mukaan toimintaamme uusia vanhempia talkoolistalle ja/tai hallituksen kokouksiin. Jokainen saa osallistua toimintaan omien aikataulujensa puitteissa. Talkoot luovat yhteishenkeä ja tutustuttavat vanhempia toisiinsa. Pienikin apu on arvokasta! Kiitos jo etukäteen aktiivisuudesta lastemme parhaaksi!
Tulevan syksyn aikana vanhempainyhdistys organisoi kaksi jo perinteeksi muodostunutta tapahtumaa: sukkamyynti starttaa syysloman aikoihin ja marraskuun lopulla saa vuoronsa tunnelmallinen taidekahvila. Lisäksi kuuntelemme lasten toiveita ja järjestämme mahdollisesti discon ennen joululomaa.
Vanhempainyhdistyksen tilille voi tänäkin vuonna maksaa vapaaehtoisen kannatusmaksun 5€/perhe. Tilinro: FI26 5145 0340 0099 55 Viite: kannatusmaksu. Tänä syksynä on myös mahdollisuus kannattaa toimintaa ostamalla koulun t-paita, tästä lisäinfoa tiedotteen alareunassa.

MUKAVAA SYKSYÄ KAIKILLE!
Kiikan koulun vanhempainyhdistyksen hallitus,
pj. Anu Parikka anu.e.parikka@gmail.com / 050-3450412 varapj. Paula Inkinen paula.inkinen@sastamala.fi / 044-5121670
_______________________________________________________________________________________________
Tänä syksynä on mahdollisuus tilata teknistä, hengittävää T-paitaa Kiikan koulun logolla!
T-paitaa saa turkoosina tai vaaleanpunaisena ja koulun logo löytyy paidan rintamuksesta. Paitaa saa tilattua S-XXL koossa naisten leikkauksella tai perus(miesten)mallia, sekä kokoja 120, 140 ja 160cm lapsille. Paidan hinta on 13€ ja tuotto menee vanhempainyhdistyksen kautta koulun oppilaiden toimintaan. Alla oleva tilauslappu tulee palauttaa koululle 14.9.2018 mennessä. Tuotteiden noutopäivä ilmoitetaan erikseen, kun toimitusaika selviää. T-paidat maksetaan käteisellä noudettaessa.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------