Kiikan koulu

Kiikan koulu

Kiikan koulu on perusopetuksen alakoulu, jossa on luokat esiopetuksesta kuudenteen luokkaan. Lisäksi koulussa toimii pienryhmä. Oppilaita koulussamme on 155.

Kiikan koulu toimii lähikouluperiaatteen mukaisesti. Tavoitteenamme on, että jokainen Kiikan koulun oppilas voi opiskella ikänsä, edellytyksensä ja tarpeittensa mukaisissa olosuhteissa saaden tukea kasvulleen ja kehitykselleen (inklusiivinen koulu). Pidämme sosiaalisia taitoja hyvin tärkeinä. Haluamme tarjota jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden kehittää sosiaalisia taitojaan niin ikätoverien kuin muidenkin koulun oppilaiden kanssa. Me kehitämme ja kokeilemme aktiivisesti erilaisia oppimisympäristöjämme ja haluamme olla opetuksen keihään kärjessä.

Kiikan koulun arvot

Me täällä Kiikan koululla kunnioitamme ja hyväksymme jokaisen lapsen ja aikuisen yksilönä.

Haluamme ja voimme tehdä yhteistyötä kaikkien kanssa.

Pyrimme antamaan positiivista ja totuudenmukaista palautetta.

* Kiikan koulu, työympäristöistä parhain!

* Puhallamme yhteen hiileen!

* Yhteiset oppilaat, yhteinen vastuu!

Kuvia elokuu 2019

Maanantaina saimme ratkoa kasvintunnistustehtäviä 4H johdolla. Tiistaina tanssin tahti kävi tanssittamassa meitä ja vanha oppilaskunta julisti koulurauhan kouluun, samalla uusi oppilaskunta esittäytyi.
Elokuun viimeisellä viikolla järjestimme leikkimieliset yleisurheilukilpailut, jossa joukkueessa oli oppilaita jokaiselta vuosiluokalta. Lajeina saappaanheitto, kuminauha jaloissa juoksu, sukkulaviesti ja veden kantamista eri tyyleillä. Päivässä paljon hymyä ja märkiä lippiksiä!😊