Visuveden koulu

Visuveden koulu

Visuveden koulu sijaitseen kantatien 66:n varressa n. 20 km:n päässä Ruoveden kirkonkylästä pohjoiseen. Visuvesi on kaunis kylä keskellä Näsijärveä; kylän keskusta sijaitsee saaressa Visuveden (Kaivoksen) kanavan ja Pusunvuolteen välissä.

Koulussamme on kolme opetusryhmää: 0 - 1 luokka, 2 - 4 luokka ja 5 - 6 luokka. Henkilökuntaan kuuluu kolme opettajaa, kaksi koulunkäynninohjaajaa sekä yhdistelmätyöntekijä. Samassa rakennuksessa toimii myös Visuveden Ryhmis.

Koulumme on mukavan kokoinen kyläkoulu, jossa me kaikki viihdymme.

Visuveden koulu
Alastalontie 1, 34870 Visuvesi
s-posti: visuvesi@ruovesi.fi
p. 044 7871 438

Koulunjohtaja Anna Warsell p. 044 7871 438
Koulukuljetukset Jarmo Järvinen
Maria Ylistalo
p. 0400 737 082
p. 0400 237 343
Yhdistelmätyöntekijä Irene Jaakkola p. 044 7871 396


     

Ajankohtaista

Aurinkoista kesälomaa kaikille!

Koulutyö jatkuu Visuveden koulussa torstaina 9.8.2018 klo 8.40.

Maailman suurin vanhempainilta

Tämän kertaisen vanhempainillan järjestelyistä vastasi vuosi sitten perustettu Visuveden koulun vanhempainyhdistys. Illan ohjelmassa oli lasten ja vanhempien yhteisiä toimintapajoja: pannunalusia, saippuaa, soodataikinakoristeita sekä sytykeruusukkeita. Aluksi keskustelimme uuden OPS:n käyttöön ottamisesta sekä aina ajankohtaisesta Wilma-viestinnästä. Kahvipöydässä oli tarjolla munkkeja, pullaa sekä karjalanpiirakoita sekä munavoita.
Kiitos vanhempainyhdistykselle järjestelyistä ja kiitos kaikille mukana olleille aktiivisesta osallistumisesta!

Metsäretkellä yhdessä Suomenselän Jauhemaalauksen kanssa 9.10.2017

- 1, 2, 3,..30! laskivat Visuveden koulun oppilaat seuratessaan puunkaatoa UPM:n päätehakkuulla Virroilla. Puoli minuuttia! Tuossa ajassa 40-metrinen lähes Suomen ikäinen kuusi oli katkaistu, karsittu, pätkitty ja leimattu tehokkaalla John Deeren metsäkoneella. - Sehän tekee kaksi minuutissa ja 120 puuta tunnissa! huudahti koulun neljäsluokkalainen poika. Makkaranpaistotauolla metsäalan ammattilaiset ATT Metsän toimitusjohtaja Timo Tamminen ja UPM:n metsäasiakasvastaava Lauri Kahila kertoivat oppilaille tarkemmin uusista metsäkoneista ja suomalaisesta metsänhoidosta. -Molemmat ovat maailman huippua! Päätehakkuulta koululaisten päivä jatkui Virtain perinnekylässä, jossa he tutustuivat mm. puunkaatoon ja metsätöihin 100 vuotta sitten. Visuveden koulun oppilaille päivä oli uuden opetussuunnitelman mukainen teema otsikolla "Puu metsästä tuotteeksi", ja se toteutettiin yhteistyössä Visukalusteen ja Suomenselän Jauhemaalauksen kanssa. Teema saa jatkoa tämän lukuvuoden aikana, jolloin oppilaat tutustuvat mm. huonekalun valmistukseen ja mökinrakentamiseen. Sekin toteutetaan yhteistyössä Ruovesi-Virrat -alueen yritysten kanssa.

Lisää kuvia löytyy Koululla tapahtuu-sivuilta, käy kurkkaamassa!