Partio- ja johtajalinja

PARTIO- JA JOHTAJALINJA

​Partio- ja johtajalinja on avoROK-retki 1-2-2019.jpgin kaikille tekemisestä ja johtamisesta kiinnostuneille. Aikaisempaa partiokokemusta et tarvitse. Linjan toiminnassa uskomme iloiseen tekemällä oppimiseen ja kokemuksellisuuteen.

Partiolinjalla oppii johtamista itse sitä tekemällä eli johtamalla erilaisia tilanteita ja ihmisiä. Linjan opiskelijat osallistuvat tapahtumiin ja järjestävät sellaisia itse. Omat retket ovat tärkeä osa toimintaa. Osa linjaopinnoista rakentuu omien valintojesi varaan, voit seikkailla metsissä sekä maailmalla, esim. Kanadassa. Linjan käytyäsi tunnet supervoimasi ja olet aina valmis kohtaamaan tulevaisuutesi!

Partio- ja johtajalinja on Suomen ensimmäinen partion kasvatusohjelmaa hyödyntävä lukion erikoistumislinja. Linjalla voit suorittaa lukiokursseja, joissa keskitytään ryhmänjohtamiseen, projektiosaamiseen ja kansainväliseen toimintaan. Opintoja toteutetaan yhteistyössä mm. paikallisen lippukunnan, Järvi-Suomen Partiolaisten ja yrittäjien kanssa. Kansainvälisessä toiminnassa yhteistyökumppaninamme on Canadian Rockies Public Schools Kanadan Albertassa. Johtamisen taitoja ja projektiosaamista hyödynnetään myös linjaan sisältyvissä yrittäjyys- ja viestintäopinnoissa.
EXPLO17-JuraNurminen_332 (1).JPG
TEKEMISTÄ 

INNOSTUMISTA 

OPPIMISTA 

YHDESSÄ

kuva: Suomen Partiolaiset / Jura Nurminen 

Syksyllä 2015 aloitti uusi Tulevaisuuden johtaja - Partiolinja, johtamisen erikoistumislinja, joka tuotetaan yhdessä Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n kanssa. Syksyllä 2016 linjan nimeksi muutettiin Partio- ja johtajalinja.


Pihtiputaan lukiolla on yli kaksikymmentä vuotta kokemusta erikoistumislinjoista. Opiskelijoita on ympäri Suomea, majoitus ja ruokailupalvelut toimivat. Ulkopaikkakuntalaiset saavat myös kotimatkatukea. Pienessä lukiossa on välitön ja kodikas ilmapiiri. Opiskelijoiden viihtyvyys on huipputasolla. Nyt Pihtiputaalla tehdään jälleen uutta ensimmäisenä tässä maassa: yhteistyössä Suomen Partiolaisten kanssa kehitetty erikoistumislinja Partio- ja johtajalinja.

 Opi johtamaan ja hanki valkolakki siinä sivussa!!!
yot kevät 18.JPG