← Partio- ja johtajalinja

PARTIO- JA JOHTAJALINJA


Syksyllä 2015 aloitti uusi Tulevaisuuden johtaja - Partiolinja, johtamisen erikoistumislinja, joka tuotetaan yhdessä Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n kanssa. Kyseessä on Suomen ensimmäinen partion kasvatusohjelmaa hyödyntävä lukion erikoistumislinja. Opiskelija voi suorittaa kursseja partio-ohjelman mukaan. Lukioikäisten Samoaja-ohjelmassa keskitytään ryhmänjohtamiseen, projektiosaamiseen ja kansainväliseen toimintaan. Opinnot toteutetaan yhteistyössä paikallisen lippukunnan ja Järvi-Suomen piirin kanssa. Kansainvälisessä toiminnassa yhteistyökumppaninamme on Canadian Rockies Public Schools Kanadan Albertassa. Johtamisen taitoja ja projektiosaamista hyödynnetään myös linjaan sisältyvissä yrittäjyys- ja viestintäopinnoissa. Syksyllä 2016 linjan nimeksi muutettiin Partio- ja johtajalinja.
partio.PNG


TEKEMISTÄ – EI ISTUMISTA

INNOSTUMISTA – EI TYLSISTYMISTÄ

OPPIMISTA – EI OPETTAMISTA

YHDESSÄ - EI YKSIN

Linja on avo6tag_200116-095743.jpgin kaikille tekemisestä ja johtamisesta kiinnostuneille. Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita. Linjan toiminnassa uskomme iloiseen tekemällä oppimiseen ja kokemuksellisuuteen. Partiolinjalla oppii johtamista itse sitä tekemällä eli johtamalla erilaisia tilanteita ja ihmisiä. Osa linjaopinnoista rakentuu omien valintojesi varaan, voit seikkailla metsissä sekä maailmalla, esim. Kanadassa. Linjan käytyäsi tunnet supervoimasi ja olet aina valmis kohtaamaan tulevaisuutesi!

Pihtiputaan lukiolla on yli kaksikymmentä vuotta kokemusta erikoistumislinjoista. Opiskelijoita on Espoosta Enontekijölle, majoitus ja ruokailupalvelut toimivat. Pienessä lukiossa on välitön ja kodikas ilmapiiri. Opiskelijoiden viihtyvyys on huipputasolla. Nyt Pihtiputaalla tehdään jälleen uutta ensimmäisenä tässä maassa: yhteistyössä Suomen Partiolaisten kanssa kehitetty erikoistumislinja Partio- ja johtajalinja.

Opi johtamaan ja hanki valkolakki siinä sivussa!!!