Lentopallolinja

Palkittu valmentaja

Lentopallolinjan valmentaja Tuire Koljonen palkittiin kesällä Suomen Lentopalloliiton Länsi-Suomen kauden 2018-2019 valmentajana. Tuiren ammattitaito ja omistautuminen lajille näkyy sekä lentopallolinjan että Pihtiputaan Plokin toiminnassa.
Onnea Tuire!
IMG_20190715_083248_604.jpg
IMG-20190711-WA0000.jpg

Tietoa linjasta

Valittavana on kaksi taitotasoryhmää, joissa valmennetaan menestymään lentopallon kilpakentillä sekä luomaan pohjaa ja parantamaan mahdollisuuksia päästä liikunnalliselle opiskelu-uralle tai ammattiin.

• lajiharjoituksia kahdessa taitotasoryhmässä 6t/vk
• integroituna lukiolaisen päiväohjelmaan
• yksilölliset valmennusohjelmat
• mahdollisuus joukkueeseen korkeimmillakin sarjatasoilla
• psyykkinen valmennus osana harjoituksia


PIHTIPUTAAN LUKIO - MINULLE OIKEA VALINTA

hilla-elina.jpg
”Pihtiputaan lukiossa oli mukava opiskella. Jälkeenpäin on saanut muistella niitä aikoja pelkällä hyvällä. Lukion ilmapiiri oli lämmin ja joustava. Opin lukioaikana valtavasti, mm. itsenäisyyttä, ja sain loistavat eväät elämää varten. Lentopallolinjalla kehityin pelaajana huimasti ja liigajoukkueessa pelaaminen oli mahtava juttu. Lukion jälkeen olen asunut jo kolme vuotta Salossa ja pelannut SM-liigassa lentopalloa, ja joukkueen menestys on ollut huikea.


Suosittelen ehdottomasti Pihtiputaan lukiota kaikille lukioon suuntaaville, joille lentopallo on osa elämää ja myös niille, joille ei. Lukio tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä lentopalloilijana ja ihmisenä”.

Hilla-Elina Hämäläinen