6. Turnaus Joensuu 22.2.2020

Tekijä: Kari Juvonen
Viimeinen turnaus oli jo ennakkoon haasteellinen, kun tiedossa oli monia päällekkäisyyksiä. Ekaan peliin saatiin mukaan 8 kenttäpelaajaa ja toiseen 7.
Ensimmäisessä pelissä vastassa oli jo sarjan voiton varmistanut TNC. Pelin alku oli perus-Kipinäpeliä, 3 minuutin jälkeen oltiin tappiolla 0-3. Eka erän tulos 1-7 TNC:lle.
Toiseen erään lähdettiin siten, että voitetaan ainakin se. Alku lähti vielä huonosti, tulos oli pahimmillaan 1-9. Loppuun saatiin kuitenkin 5 maalia, joten lopputulos 6-9.

Toisessa pelissä oli vastassa Ruoska07, jolla oli myös pelaajavajausta, niin kuin lähes aina koko tällä kaudella. Voitolla tai tasapelillä tässä pelissä Kipinä varmistaisi sarjan kakkossijan.
Peli oli niin vaikea kuin ennakkoon pelättiin. Tällä kaudella jokainen peli, jossa vastustajalla on ollut vähemmän pelaajia kuin meillä, on ollut hankala. Ottelu eteni tasatahtiin, kunnes lopussa Kipinä sai ylivoiman. Tuloksena alivoimamaali ja sen jälkeen Ruoskan johto piti loppuun asti.
Lopputulos 5-7 Ruoskalle.

Muiden pelit meni sen verran ristiin, että SuKin sijoitus oli lopputuloksissa toinen.
Kipinän loppukausi oli puolustusaktiivisuuden puolesta vaikea, 5 viimeiseen peliin päästettiin maaleja lähes saman verran kuin 10 ekaan peliin.

Kaukissarja ensi kaudelle näyttää taas haasteelliselta. Joensuun alue on kerännyt(jakanut) sarjaan hienosti 3 eri porukkaa. Sarjan järkevä jatko vaatii yhteistyötä niin, että saadaan pelattua tarpeeksi pelejä mahdollisimman monella porukalla.

Suurkiitokset kaikille sarjassa pelanneille ja taustalla työskenneille. Teitä ei ole koskaan liikaa.