5. Turnaus Varkaus 8.2.2020

Tekijä: Kari Juvonen
Varkaudessa mukana oli 9 pelaajaa ja mokke. Pelit oli mukavasti klo 10, 12 ja 14.
Ensimmäisessä pelissä vastassa oli kotijoukkue EpaTT, joilla oli kaksi kentällistä pelaajia. Pelin alku oli kotijoukkueen hallintaa ja mokkemme teki monta tärkeää torjuntaa. 1. erä päättyi sopuisasti 1-1.
Toisessa erässä peli tasoittui ja tilanteita oli molemmilla. Kipinä pystyi kuitenkin kääntämään tiukan ottelun taas voittoon ja lopputuloksena 5-3 voitto.

Toisessa pelissä oli vastassa Into/Juuka, jolla oli mukana 5+mokke. Tiedossa oli siis vastaavanlainen asennepeli kuin ensimmäisessä turnauksessa, jossa tuli tappio. Into taisteli läpi pelin hienosti ja kun kaksinkamppailut hävittiin lähes kaikki, niin peli päättyi niukkaan 4-3 voittoon.

Kolmannessa pelissä oli vastassa Joen Juonikkaat, jolla oli myös uusia pelimiehiä vastassa.
Pelin alku oli samanlaista kuin Into-peli, seurauksena 5-0 tappioasema ekan kymmenen minuutin jälkeen. Se, millä SuKi on tälläkin kaudella pärjännyt, eli tiivis joukkuepuolustus, oli tämän kauden huonointa. Seurauksena suurin tappio pitkään aikaan eli 6-12.

Kipinä jatkaa sarjassa toisena, vaikka on tehnyt joukkueista toiseksi vähiten maaleja. TNC varmisti jo sarjan voiton.

Viimeinen turnaus 22.2.2020 Joensuussa.

Kiitos Varkauden turnauksen puuhahenkilöille ja erityiskiitos hyvistä pitsoista.