3. Turnaus Joensuu

Tekijä: Kari Juvonen
3. Turnaus pelattiin Joensuun uusimmassa harkkahallissa ja puitteet olivat kunnossa ja jää kesti hyvänä pelin ajan. Mukana oli sopivasti 10 kenttäpelaajaa.

Ensimmäisessä pelissä oli vastassa EpaTT, joka oli saanut mukaan rosteriin 7 kenttäpelaajaa. Pelin painopiste oli enemmän EpaTT:n maalilla, mutta ensimmäisen erän tulos oli 0-1 EpaTT:lle.
Toisessa erässä vastustaja jatkoi tiivistä oman maaliedustan puolustamista ja vastahyökkäyksillä tuli myös vaarallisia tilanteita omaan päätyyn. Viimeisellä kymmenellä minuutilla saatiin kuitenkin tehtyä kolme maalia ja nihkeä peli päättyi 3-1 voittoon.

Toisessa pelissä oli vastassa Into/Juuka, joka oli voittanut aiemmin aamulla EpaTT:n 10-0.  Pelin painopiste virtasi enemmän puolelta toiselle ja tilanteita oli molemmilla joukkueilla. Johtoasemaan ei vastustaja kuitenkaan päässyt missään vaiheessa ja lopputulos oli 5-4 Kipinälle.

Sarja on nyt puolessa välissä ja SuKi on sarjassa toisena. Johdossa on TNC, joka voittanut sarjan kaikki pelit, osan toki niukasti. Seuraava turnaus on jo kahden viikon päästä 25.1. Lieksassa.

Kiitokset turnausvastaaville ja vastustajille reilusta pelistä.