2. Turnaus Outokumpu 30.11.2019

Tekijä: Kari Juvonen
Kotiturnaus meinasi alkuun näyttää osallistujien suhteen turhan kapealta, mutta onneksi saatiin kasaan 8-9 pelaajaa + mokke.
Turnauksen avauspelissä hyvällä jäällä oli vastassa Ruoska-07, jolla oli myös miehistövajetta. Ottelun alku oli lämmittelymättömyydestä huolimatta hankala ja Ruoska karkasikin 0-2 johtoon. Ensimmäisen erän puolivälin jälkeen saatiin onnistumisia ihan urakalla ja oltiinkin jo 6-2 johdossa. Erätauolle mentiin 6-3 lukemissa.
Toisessa erässä pyrittiin pitämään "turvallinen" johto ja siinä juuri ja juuri onnistuttiinkin.
Lopputulos 8-7 Kipinälle.

Tunnin tauon jälkeen vastassa oli Joen Juonikkaat, jotka olivat tällä kertaa saaneet mukaan lähes kolme kentällistä.
Ottelu lähti jälleen huonosti liikkeelle ja kohta oltiinkin 0-2 tappiolla. Peliin päästiin kuitenkin vielä mukaan ja kahdessa peräkkäisessä vaihdossa tehdyt maalit tasoittivat pelin. Siihen maalinteko sitten Kipinältä loppuikin Juonikkaiden ohjattua pelimme kulmiin ja kun he tekivät vielä kolme maalia, oli pelin lopputulos 2-5.

Kolmannessa pelissä vastaan tuli Kuopion Team No Control. Pyrimme lähtemään peliin vähän terävämmin ja ottelu alkoikin tasaisissa merkeissä. Kipinä siirtyi 1-0 johtoon, kunnes erän loppupuolella TNC teki pari maalia ja taukotulos oli 1-2.
Toisessa erässä pääsimme tasoittamaan pelin, mutta 5 minuuttia ennen ottelun loppua TNC teki kahdella nollaa vastaan johtomaalin. Hyvistä yrityksistä huolimatta lisää maaleja ei nähty ja tasainen ottelu päättyi 2-3 tappioon.

Tänä vuonna ei enää turnauksia ole. Kaikkien joukkueiden pelatut pelit ovat pysyneet suhteellisen tasaisina; vain yhdessä pelissä voittajajoukkue on tehnyt yli 10 maalia. Tämä lupaa hyvää ensi vuodelle, kun turnaukset jatkuvat 11.1.2020 Joensuussa. Sitä seuraavat kaksi turnausta mahtuvat myös kuukauden sisään.

Kiitokset turnaukseen osallistuville joukkueille sekä erityiskiitos muutamalle toimitsijalle ja kahvionpitäjille.