Koulukuljetukset

Koulukuljetukset 2018-2019

Koulukuljetusten taksireitit ja koulubussivuorojen aikataulut löytyvät koulukuljetussivustolta. Käy tutustumassa niihin. Orimattilassa koulutyö alkaa maanantaina 13.8.2018. Ensimmäisestä päivästä alkaen koulukuljetukset toimivat normaalin lukujärjestyksen mukaisesti. Esiopetuksessa oleville oppilaille ja ensimmäisen luokan aloittaville oppilaille on lähetetty kotiin kesällä infopaketti koulukuljetuksista.

Koulut tiedottavat huoltajia ja oppilaita koulukuljetuksista viikolla 32!

Koulukuljetusreittikartan lukuohje

Koulukuljetusten taksireitit on merkitty kukin erikseen omalle karttalle. Ohessa esimerkkinä Reittien lukuohje.

Reitti 3 (esimerkki)

Oppilaan asuinpaikka on merkitty reitille numeroilla 1, 2, 3 jne. Taksin ajama reitti on merkitty reittikarttaan väreillä esim. sininen, punainen, vihreä jne. Oppilas noudetaan kuljetusreitin varrelta eli oppilaan on tultava odottamaan kyytiä hyvissä ajoin reitin varteen. Oppilaita ei noudeta kotoa, jollei oppilaalla ole erillistä päätöstä kotoa noudosta.

Oppilaat otetaan koulukyytiin numero järjestyksessä niin, että ensimmäisenä taksi ottaa kyytiin numero 1:sen ja sitten numero 2:sen ja niin edelleen.

Koulukuljetusreitin karttaan on merkitty reitin lähtöaika, joka tarkoittaa sitä aikaa, jolloin taksi saapuu oppilaan 1 noutopaikkaan. Oppilaiden tulee olla ensimmäisinä päivinä hyvissä ajoissa odottamassa taksia, koska varsinkin reitin loppupäässä olevien oppilaiden tarkkaa kyytiinottoaikaa on hankala arvioida tarkasti.

Reitin 3 taksin ajoreitti on siis nähtävillä kartassa ja se on seuraava:

Myrskyläntie 608 - Salmela (Bussipysäkki) - Niinikoskenväylä - KuutintieR (Kuutintien ja Rahkolantien risteys) - Kauppa (Bussipysäkki) - RajasuontieR (Rajasuontien ja Orimattilantien risteys) - JärveläntieR (Järveläntien ja Orimattilantien risteys) - Jokivarsi - Myllylän koulu

Reitti alkaa siis osoitteesta Myrskyläntie 608, josta otetaan Myrskyläntien varresta ensimmäinen oppilas kyytiin. Sen jälkeen taksi ottaa Myrskyläntien varrelta kyytiin oppilaat 2 ja 3. Taksi ajaa Salmelan kautta Niinikoskenväylää pitkin ja ottaa kyytiin Niinikoskenväylältä oppilaat 4 ja 5. Seuraava oppilas 6 otetaan kyytiin Kuutintien ja Rahkolantien risteyksestä. Tämän jälkeen taksi ajaa Orimattilantien ja Rajasuontien risteykseen, josta oppilas 7 otetaan kyytiin ja sen jälkeen taksi lähtee kohti Orimattilaa ja ottaa Järveläntien ja Orimattilan tien risteyksestä kyytiin oppilaan 8. Reitin varrella taksi jättää yläkoulun oppilaita Salmelan ja Niinikosken entisen kaupan bussipysäkeille ja he jatkavat bussilla yhteiskouluun.

Liitteet:

Reitti 3.pdf