≡ Navigointi

Orimattila

Lukuvuoden 2017-2018 koulujen työajat

Koulujen lukuvuosi alkaa maanantaina 14.8.2017. Ensimmäinen koulupäivä on neljän tunnin mittainen ja tiistaina 15.8.2017 koulua käydään normaalin lukujärjestyksen mukaan. Koulujen kotisivuilta löytyvät elokuussa tarkemmat ohjelmat ensimmäiselle koulupäivälle. Koulujen kotisivuille pääset klikkaamalla vasemmalta valikosta kohtaa "Opetuspalvelut".

Lukuvuoden 2017-2018 työajat löydät täältä!

Lukuvuoden 2017-2018 iltapäivätoimintaan hakeminen

Orimattilan kaupunki järjestää perusopetuslain mukaista koululaisten iltapäivätoimintaa 1.- ja 2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksen omaaville oppilaille. Erityisen tuen päätöksen omaavilla oppilailla iltapäivätoiminta voi jatkua koko perusopetusajan.

Toimintaa järjestetään koulun työpäivinä (ei lauantaityöpäivinä) koulujen tiloissa. Toiminnan laajuus on 3-5 tuntia/päivä koulupäivinä klo 12–17 välisenä aikana. Iltapäivätoiminnan ryhmä perustetaan koululle, jos ryhmäkoko on vähintään 8 oppilasta kyläkouluilla ja vähintään 10 oppilasta keskustan kouluilla.

Iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella. Lomake löytyy iltapäivätoiminnan sivustolta.

Iltapäivätoiminta on osallistujille vapaaehtoista mutta maksullista. Sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan päättämät toimintamaksut ovat tällä hetkellä kuukaudessa alle 3 h päivittäiselle toiminta-ajalle ja enintään 4 h päivittäiselle toiminta-ajalle 80 € ja yli 4 h päivittäiselle toiminta-ajalle 100 € kuukaudessa. Huoltaja valitsee päivittäisen toiminta-ajan ja se määrää maksun suuruuden.

Ilmoittautumislomakkeen voi toimittaa lomakkeessa olevaan osoitteeseen joko postitse tai tuomalla lomakkeen sivistyspalvelukeskuksen postilaatikkoon Pappilantie 2. Lomakkeen voi täyttää myös siis sähköisesti ja sähköinen lomake löytyy varhaiskasvatus- ja opetuspalvleuiden www-sivujen iltapäivätoimintaosiosta, josta löytyy lisätietoa koululaisten iltapäivätoiminnasta:

Iltapäivätoiminnan sivut!

Viimeinen ilmoittautumispäivä iltapäivätoimintaan on torstaina 13.4.2017.

Koulukuljetusaikataulut ja -reitit

Lukuvuoden 2016-2017 koulukuljetusaikataulut ja -reitit on päivitetty. Käy tutkimassa oman lapsesi kuljetusreitti tämän sivuston Koulukuljetus -osiosta. Kouluilta ja sivistystoimen talouspäälliköltä voit kysyä lisätietoja koulukuljetuksista. Turvallista koulumatkaa kaikille koululaisille!