Orimattila

Orimattilan kaupungin koulujen lukuvuosi 2019-2020 alkaa 9.8.2019

Oppilaiden koulutyö alkaa kaikissa kouluissa perjantaina 9.8.2019 lukujärjestyksen mukaisesti.

Koulukuljetusoikeus on esiopetuksessa ja luokilla 1-2 yhdensuuntaisen koulumatkan ylittäessä 3 km ja muilla peruskoulun oppilailla 5 km. Erkko-lukion oppilaat voivat maksusta käyttää Orimattilan yhteiskoululle tulevia kuljetuksia. 

Kouluvuorojen aikataulut löytyvät www.lsl.fi. Taksireiteistä on tietoa Orimattilan kaupungin kotisivuilla kohdassa Opetuspalvelut. Tietoja kuljetuksista saa kouluilta ja talouspäälliköltä.

Aloituspäivänä koulu päättyy normaalisti lukujärjestyksen mukaisesti.  
 

Orimattila 31.7.2019

Sivistys- ja hyvinvointivaliokunta

IMG_1817.JPG

 

Lukuvuoden 2019-2020 iltapäivätoimintaan hakeminen

Vuorenmäen koulu 2017 Vuokko Pylväs #1.jpeg

Orimattilan kaupunki järjestää perusopetuslain mukaista koululaisten iltapäivätoimintaa 1.- ja 2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksen omaaville oppilaille. Erityisen tuen päätöksen omaavilla oppilailla iltapäivätoiminta voi jatkua koko perusopetusajan.

Iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan 25.3.-15.4.2019 sähköisesti Wilmassa ja linkki ilmoittautumiseen löytyy iltapäivätoiminnan sivustolta.

Toimintaan voi ilmoittautua lomakkeella, jonka voi tulostaa ja toimittaa lomakkeessa olevaan osoitteeseen joko postitse tai tuomalla lomakkeen sivistyspalvelukeskuksen postilaatikkoon Pappilantie 2.

Iltapäivätoiminnan sivut!

Viimeinen ilmoittautumispäivä iltapäivätoimintaan on maanantaina 15.4.2019.

Palveluverkkoselvitykseen liittyvät lapsivaikutusten arvioinnit

Orimattilan sivistys- ja hyvinvointitoimialalla valmistellaan palveluverkkoselvitystä. Selvityksessä otetaan kantaa palveluiden järjestämiseen ja laajuuteen sekä rahoituksen riittävyyteen tulevaisuudessa. Selvityksen taustamateriaaliksi ja päätöksenteon pohjaksi tehdään varhaiskasvatuspalveluihin liittyviä arviointeja.


Kyselylinkki


Tarkempia tietoja löytyy täältä!