Google maps

Map

​Google maps:
  • Laita Mapsiin osoite ja hae.
  • Klikkaa avautuvalta sivulta "jaa"
  • Klikkaa "upota kartta".
  • Kopioi HTML
  • Klikkaa Peda.net-sivulta "luo sisältöä"
  • Valitse tekstityökalu
  • Vie hiiri sisältökenttään, jolloin työkalut tulevat näkyviin.
  • Klikkaa työvälineistä "lisää"
  • Valitse upotettu koodi ja syötä kopioimasi upotuskoodi sille varattuun kenttään.
  • Klikkaa "ok" ja tallenna muutokset annettuasi vielä otiskon tekstityövälineen otsikkokenttään.

Peda.net käyttää vain välttämättömiä evästeitä istunnon ylläpitämiseen ja anonyymiin tekniseen tilastointiin. Peda.net ei koskaan käytä evästeitä markkinointiin tai kerää yksilöityjä tilastoja. Lisää tietoa evästeistä