Twitter

Twitter-timelinen upotus

1. Luo haluamallesi Peda.net-sivulle uusi teksti-moduuli.

2. Klikkaa teksti-moduulin sisältö-kenttä aktiiviseksi ja valitse avautuvasta valikosta "Lisää" ja "Upotettu koodi".

3. Kopioi koodiin varatulle alueelle alla olevat merkinnät, jossa esimerkkinä on käytetty Peda.netin timeline upotusta. Korvaa keskellä oleva nettisivun osoite haluamasi Twitter-sivun osoitteella (saat osoitteen menemällä haluamasi henkilön Twitter-sivulle ja kopioimalla osoitteen selaimen osoitepalkista).

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/PedaNet" data-height="600">Tweets by pedanet</a>​

4. Paina "Ok" ja "Tallenna".

Mikäli haluat customoida upotusta, täytyy sinun ensin kirjautua Twitteriin, mennä haluamasi käyttäjän profiiliin ja klikata sieltä rattaan kuvaa ja "embed this profile", josta saat jatko-ohjeet upotuksen luomiseen.

​​

Yksittäisen Twiitin upottaminen

1. Klikkaa haluamasi twiitti auki.

2. Kopioi yläreunan osoitepalkista nettisivun osoite.

3. Luo haluamallesi Peda.net-sivulle tekstimoduuli ja klikkaa sen sisältökenttä aktiiviseksi. Liitä kopioimasi osoite sisältökenttään.

4. Paina "Tallenna".

Nyt yksittäinen twiitti pitäisi olla upotettuna Peda.net-sivullesi.