Twitter

Twitter timeline upotus

1. Luo uusi teksti-moduuli
2. Valitse teksti moduulin "Lisää"-valikosta "upotettu koodi"
3. Lisää koodiin varatulle alueelle seuraavat merkinnät, jossa esimerkkinä on käytetty Bill Gatesin timeline upotusta

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/billgates " data-height="600">Tweets by bill</a>

Saat haluamasi henkilön timeline osoitteen menemällä ko. henkilön twitter sivulle ja kopioimalla osoitteen selaimen osoitepalkista.

Mikäli haluat upotusta customoida, täytyy sinun ensin kirjautua Twitteriin ja haluamasi käyttäjän profiilista klikata rattaan kuvaa ja sieltä "embed this profile", josta saat jatko ohjeet upotuksen luomiseen.