Instagram

Instagramsisällön upottaminen Peda.net-sivulle

1. Mene Instagramiin sivuillesi.

2. Klikkaa auki haluamasi kuva, mistä tulee esikatselukuva Peda.net-sivun upotukseen.

3. Klikkaa kuvasta kolmea pistettä oikeasta yläkulmasta, klikkaa "Upota" ja "Kopioi upotuskoodi".

4. Mene Peda.net-sivulle, jonne haluat instagram-sisällön upottaa.

5. Klikkaa vihreää "Luo-nappia" ja luo tekstimoduuli.

6. Anna tekstimoduulille otsikko.

7. Klikkaa hiirellä tekstimoduulin sisältökenttää ja valitse avautuvasta työvälinevalikosta "Lisää".

8. Valitse "Upotettu koodi" ja liitä kopioimasi instagram-kuvan koodi sille varattuun paikkaan. Paina "ok".

9. Tallenna muutokset

Saat valitsemasi Instagram-esikatselukuvan Peda.net-sivullesi. Instagramin omista asetuksista johtuen kuva ei vaihdu automaattisesti, vaan sinun pitää vaihtaa kuva em. tavalla halutessasi muuttaa esikatselukuvaa.

Valitettavasti Instagram ei salli ulkoisiin palveluihin samanlaista reaaliaikaisuutta kuin esim. Facebook sallii.