Instagram

Instagramsisällön tuominen Peda.net-sivulle

1. Mene Instagramiin sivuillesi
  2. Klikkaa auki haluamasi kuva, mistä tulee esikatselukuva Peda.net-sivun upotukseen
  3. Klikkaa kuvasta kolmea istettä oikeasta yläkulmasta
  4. Valitse upota ja kopioi upotuskoodi
  5. Mene haluamallesi Peda.net-sivulle
  6. Klikkaa vihreää "Luo-nappia"
  7. Valitse työvälineistä "Teksti".
  8. Anna otsikko (esim. Instagram)
  9. Klikkaa hiirellä sisältökenttää ja valitse avautuvasta työvälinevalikosta "Lisää"
  10. Valitse "Upotettu koodi" ja kopioi Instagram-kuvasi koodi sille varattuun paikkaan. Paina "ok".
  11. Tallenna muutokset

Saat valitsemasi Instagram-esikatselukuvan Peda.net-sivullesi. Instagramin omista asetuksista johtuen kuva ei vaihdu automaattisesti, vaan sinun pitää vaihtaa kuva em. tavalla halutessasi muuttaa esikatselukuvaa.

Valitettavasti Instagram ei salli ulkoisiin palveluihin samanlaista reaaliaikaisuutta kuin esim. Facebook sallii.