Padlet

Ohje Padlet-seinän upottamiseksi

1. Tee Padlet sisäänkirjautuneena.

2. Varmista Padletin jakamisnapin takaa, että seinä, jonka haluat jakaa, on julkinen. Ainoastaan julkisen seinän jakaminen onnistuu.

3. Luotuasi Padlet-seinän klikkaa Padletissa jaettavan seinän sivulla oikealta ylhäältä "jaa".

4. Valitse avautuvalta sivulta "upota blogiisi tai verkkosivullesi".

5. Kopioi avautuvalta sivulta pitkä upostuskoodi klikkaamalla "kopioi".

6. Mene Peda.netissä haluamallesi sivulle ja luo tekstimoduuli.

7. Klikkaa tekstimoduulin sisältölaatikko aktiiviseksi. Klikkaa avautuvasta työvälinelistasta "Lisää" ja "Upotettu koodi".

8. Liitä kopioimasi upotuskoodi avautuvaan laatikkoon.

9. Paina "ok" ja lopuksi vielä "Tallenna".

Huom!
Seinän julkisuutta voit säädellä myös Peda.net-sivun julkisuusasetuksilla. Laittamalla esimerkiksi lukijan salasanan Peda.net-sivullesi ainoastaan ne, jotka tietävät salasanan, pääsevät liittymään seinään.