Opettajien aineisto ja intra

Mäntyharjun kansalaisopiston opettajien omat sivut

Intrasta löydät mm. opettajatapahtumiemme kuvia, perehdysaineistoja, ohjeita ja keskusteluareenan. Käyttämällä opistolta saamaasi avainta/salasanaa näet intran sisällön. Ilman avainta näet vain julkisen nettisivuosuuden.

Intran vanhoille käyttäjille tiedoksi, että olemme vaihtaneet intran näkyvyyden avainlukon taakse. (Ennen piti kirjautua sisään omalla peda.net -tunnuksella.) Avainlukon saat toimistosta ja sitä vaihdetaan vähintään kerran vuodessa.

Rekisteröityminen ja opettajan oma tila
Et tarvitse enää intraa varten rekisteröitymistä ja sitä kautta saatavaa 'oma tilaa'. Kuitenkin tarvitset omia tunnuksiasi ja näitä toimintoja, jos haluat luoda opiston sivuille omaa materiaalia esim. verkkokursseille tai muuten tuntien tueksi. Myös keskusteluihin tarvitset tunnukset, koska niihin voi osallistua vain henkilönä, eii tuntemattomana. Jos sinulla ei ole vielä kirjautumistunnuksia, katso rekisteröitymisohjeet.
Tee tunnukset ja ilmoita niistä rehtorille tai toimistoon. Kerro samalla, haluatko, että saat omalle kurssillesi omat sivut.

Haluatko keskustella rehtorin kanssa Skypellä? Jos haluat, laita vain rehtorille viesti tekstarilla tai sähköpostilla tai kutsu Skypen kautta. Voit halutessasi varata Skype-tapaamisajan. Ennakko-osaamista ei tarvita. Riittää, että sinulla on Skype -koneellasi. Voimme yhdessä harjoitella käyttöä eikä epäonnistuminen haittaa.