Tervetuloa Mäntyharjun kansalaisopiston kotisivuille!

Lukuvuosi 2018-2019 on toimintaa täynnä!

Lukuvuoden 2018-2019 opinto-opas on jaettu Mäntyharjun talouksiin kesäkuussa (selattava näköisversio alla). Kurssit löydät oppaasta tai hakutoiminnoilla viereisen ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautua voit kätevästi tuota linkkiä käyttäen tai toimistossa. 

Loma-asukas ja paikkakuntalainen, joka olet kiinnostunut erityisesti lyhyt- ja viikonloppukursseista; löydät ne hakusanoilla 'viikonloppu', 'lauantai', 'kesä' ja 'lyhytkurssi' ilmoittautumislinkin hakukoneesta. Luettelona näet kurssit näköisoppaan sivuilta 41-43 (oppaan viimeiset sivut). Oppaan painamisen jälkeen syntyneet uudet kurssit löytyvät vain hakukoneella tai ajankohtaisten lyhytkurssilistasta. Esimerkiksi marras-helmikuussa on tarjolla 17 lyhytkurssia alkaen yhden illan tai viikonlopun kursseista.

Lapset ja nuoret ovat tervetulleita pääosaan kursseja joko aikuisen kanssa tai yksinään. Esimerkiksi kielten kursseja voi yleensä saada sisällytetyksi myös toisen asteen opintoihin. Näköisoppaan sivuilta 40-41 on kuitenkin yhtenä luettelona sellaiset kurssit, jotka ovat erityisesti lapsille ja / tai nuorille suunnattuja.

Klikkaa kuvaa ja löydät lv. 2018-2019 opinto-oppaan näköisversion.
etukansi_m.jpg