Viikko-ohjelmat

Vko 29 (15.7 - 19.7)

Tämän viikon teemana on sadut, tarinat ja draama. Menemme maanantaina kirjastoon hakemaan materiaalia ja  ideoimme  lasten kanssa yhdessä viikon toimintaa.

VKO 28 (8-12.7)

Toisen päivystysviikon teemana on liikunta.
Liikumme lasten kanssa eri tavoin tällä viikolla ja otamme toimintaan mukaan ideoita lapsilta kuten tavallisestikin. 
Maanantaina pelaamme jalkapalloa.
Tiistaina menemme koulun motoriikkaradalle.
Keskiviikkona opettelemme uusia pihapelejä.
Torstaina on temppurata alapihalla ja lelupäivä.
Perjantaina pidämme metsäolympialaiset.

VKO 27 (1-5.7.2019)

Tämän viikon teemana on vesi.
Teemme erilaisia veteen liittyviä puuhia tällä viikolla säästä riippuen sisällä ja ulkona. Päiväkotiin valmistellaan yhteiseen käyttöön "vesilaboratorio", jossa pienissä ryhmissä voi käydä tekemässä vesikokeita mm. sekoittamassa värivesiä.

VKO 26


Maanantaina metsäretki-> omat pikku-eväät mukaan
Tiistaina lelu-päivä-> saa tuoda oman lelun päiväkotiin
Keskiviikkona sisäjumppaa
Torstaina askarrellaan kaloja
Perjantaina ulko-lelupäivä-> saa tuoda oman ulkolelun





VKO 25


Maanantaina lelupäivä, saa tuoda oman lelun päiväkotiin.
Tiistaina jumppaamme sisällä
Keskiviikkona lähdemme koulunkentälle jalka-palloa pelaamaan ja motoriikkaradalle 
Torstaina ulkomaalausta
Perjantaina päiväkoti suljettu

Hyvää juhannusta kaikille!

Vko 24

Maanantaina on oman lelun päivä.
Tiistaina on varvasjumppaa.
Keskiviikkona leikimme ulkoleikkejä.
Torstaina on askartelua.
Perjantaina on vesivärimaalausta.

Vko 23

Maanantaina jumppaamme.
Tiistaina päiväkoti on suljettu, hoidon varanneet menevät Oinolan päiväkotiin.
Keskiviikkona maalaamme vesiväreillä.
Torstaina menemme retkelle koulun leikkikentälle.
Perjantaina yhteisleikkejä sisällä ja ulkona.

Vko 22

Eskariviikko:
Maanantai: eskaritehtäviä
Tiistai: kirjainpelejä ja satuja, lelupäivä
Keskiviikko: metsäretki
Torstai: helatorstai, päiväkoti suljettu
Perjantai: toiveleikkejä ja "jäätelöretki"

Kiitos kuluneesta eskarivuodesta kaikille, aurinkoista kesää ja mukavia koulupäiviä!


Viskariviikko: lasten toiveviikko

Maanantaina lähdemme koulun motoriikkaradalle. Tiistaina pidämme levyraadin-> saa tuoda oman cd:levyn päiväkotiin. Keskiviikkona lähdemme metsäretkelle. Torstaina vietämme helatorstaita-> päiväkoti suljettu. Perjantaina leikkiä ja ulkoilua sekä päätämme viskarikauden.

Vko 21

Eskariviikko:
Maanantaina opettelemme liikenneasioita.
Tiistaina maalaamme vesiväreillä.
Illalla on kevätjuhla klo 18-19 päiväkodin pihalla.
Tervetuloa !
Keskiviikkona pelaamme laskumatoa.
Torstaina tutustumme ötököihin.
Perjantaina on Päivikin laulutuokio

Viskariviikko:
Maanantaina teemme viskaritehtäviä. Tiistaina pelaamme lautapelejä-> saa tuoda oman pelin päiväkotiin. Keskiviikkona tehdään viskarihommia. Torstaina ulko-tai sisäliikuntaa. Perjantaina osallistumme Päivikin laulutuokiolle.

KEVÄTJUHLA PÄIVÄKODIN PIHALLA!  Tiistaina 21.05 kello 18-19. Ohjelmassa..esiintymis piste, ulkoleikkejä,luontotehtäviä jne. Tervetuloa!

Vko 20

Eskariviikko :
Tämä viikko on "aistiviikko".
Maanantaina näköaisti.
Tiistaina kuuloaisti. Kohti koulua tehtävän palautus.
Keskiviikkona haju- ja makuaisti.
Torstaina kielisuihku.
Perjanantaina tuntoaisti ja tutustumme vieraisiin kirjaimiin.


Viskariviikko:
Maanantaina tehdään viskaritehtäviä. Tiistaina tehdään kädentöitä. Keskiviikkona laulamme kevätlauluja. Torstaina ulkoleikkejä tai sisäjumppaa (säävaraus) Perjantaina viskaritehtäviä.

Vko19



Eskariviikko:
Maanantaina tunnistamme D-äännettä ja laulapiirrämme. Tiistaina on pihapelipäivä. Keskiviikkona on Pusulan koulun tutustumispäivä, vanhemmat huolehtivat tutustumisesta. Ikkalan kouluun menevillä on oppimispelejä. Torstaina on Ikkalan koulun tutustumispäivä, Pusulan kouluun menevillä on temppurata koulun liikuntasalissa. Perjantaina on "pikkukemistikokeita" ja kädentaitaitoja.

Viskariviikko:
Maanantaina mollia, aiheena ystävällisyys. Tiistaina on kädentöitä. Keskiviikkona on eskariin tutustumispäivä klo 9.15-10.00. Kokoontuminen päiväkodin pihalla josta lapset ohjataan tutustumaan omiin ryhmiinsä. Torstaina lähdemme koulun liikuntasaliin temppurata jumppaan. Perjantaina on ulkoliikunta päivä⚽️

Vko 18

Eskariviikko:

Maanantaina harjoittelemme kädentaitoja. Tiistaina vietämme vappujuhlaa nyyttikestien merkeissä. Voit halutessasi pukeutua naamiaisasuun. Keskiviikko on Vapun päivä ja päiväkoti on suljettu. Torstaina on Martan kielisuihku. Perjantaina menemme Sarin luo seurakuntatalolle.

Viskariviikko:

Maanantaina vappu-askartelu. Tiistaina vietämme vappu-juhlia..saa pukeutua naamiaisasuun....tuo jotain pientä herkkua nyyttäri-pöytään. Keskiviikkona päiväkoti suljettu. Torstaina kädentöitä. Perjantaina vierailu seurakunta talolle Sarin luokse.

Vko 17

Eskariviikko:
Tiistaina Ketut tunnistavat Ö-äännettä ja Oravat tutustuvat rahakäsitteeseen. Keskiviikkona Ketut tutustuvat rahakäsitteeseen ja Oravat tunnistavat Ö-äännettä. Torstaina pelaamme kauppapeliä ja askartelemme kevätkukkia. Perjantaina on Päivikin laulutuokio.


Viskariviikko: lukuviikko-> tuo oma satu-kirja päiväkotiin!
Tiistaina luetaan satu ja piirretään siitä. Keskiviikkona teemme saduttamista. Torstaina satu-jumppaa. Perjantaina osallistumme Päivikin laulutuokiolle.

Vko 16

Eskariviikko:
Maanantaina "Puuhiani viikon aikana"- tehtävän palautus. Teemme kellumiskokeita ja luemme pääsiäissatuja. Tiistaina pääsiäisaskarteluja ja laulamme pääsiäislauluja. Keskiviikkona osalla lapsista Päivi Tupolan kerho ja osalla lapsista kierrätysasioita. Torstaina menemme pääsiäiskirkkoon.


Viskariviikko:
Malka-Maanantaina jatkamme mollia aiheella..erilaisuus. Tikku-Tiistaina pelaamme pelejä,tuo kotoa oma pelisi päiväkotiin. Kello-keskiviikkona teemme viskaritehtäviä. Kiiras Torstaina menemme pääsiäiskirkkoon. Pitkä-perjantaina vapaapäivä. Hyvää pääsiäistä kaikille.🐥

VKO 15

Eskariviikko:
Maanantaina kylvämme rairuohoa ja pohdimme millaista on terveellinen ravinto. Tiistaina Ketuilla on puutöitä ja Oravilla matematiikan harjoituksia. Keskiviikkona Oravilla on puutöitä ja Ketuilla matematiikan harjoituksia. Torstaina menemme koulun saliin jumppaan. Perjantaina on lelu- ja leikkipäivä sekä Kohti koulua - tehtävän palautus.


Viskariviikko:
Maanantaina laulamme pääsiäis-lauluja ja kylvämme rairuohot. Tiistaina teemme kädentöitä. Keskiviikkona molli-tuokiolla pohdimme onnellisuutta. Torstaina pupu-joogaa .Perjantaina on leikkipäivä saa tuoda oman lelun päiväkotiin.

Vko 14

Eskariviikko:
Maanantaina Ketut tunnistavat H-äännettä ja Oravilla on matematiikan harjoituksia. Tiistaina Ketuilla on matematiikan harjoituksia ja ja Oravat tunnistavat H-äännettä. Keskiviikkona teemme painotutukimuksia. Tuo kotoa henkari ja kaksi muovipussia. Torstaina on kielisuihku. Perjantaina menemme metsäretkelle ja rakennamme siellä majoja.

Viskariviikko: Minä viikko!
Maanantaina piirrämme oman kuvan.  Tiistaina piirretään omakeho paperille. Kylä-mummo Riitta vierailee ryhmässämme. Keskiviikkona tehdään viskaritehtäviä. Torstaina piirretään oma perhekuva. Perjantaina mollituokio aiheena ’ujous’.



Vko 13

Eskariviikko:
Maanantaina menemme koululle Tenavatohinoihin. Tiistaina teemme taikataikinasta rairuohokipot. Keskiviikkona on Päivi Tupolan kerho ja lautapelejä. Torstaina on temppuratajumppa Pusulan koululla. Perjantaina on tupsuaskartelu.


Viskariviikko:
Maanantaina lähdemme koululle tenavatohinoihin. Tiistaina kädentöitä ja saamme vieraaksi Riitta-kylä-mummon. Keskiviikkona jatkuu molli-tuokio..aiheena "pettymys". Torstaina menemme koululle temppuratajumppaan. Perjantaina leikki-päivä saa tuoda oman lelun päiväkotiin.

Vko 12

Eskariviikko:
Maanantaina Ketut tekevät ilmakokeita ja Oravilla on "vahvuustyöskentelyä". Tiistaina menemme retkelle Lohjan kuvataidekouluun. Ole ajoissa paikalla klo 8.50. Keskiviikkona Oravat tekevät ilmakokeita ja Ketuilla on "vahvuustyöskentelyä". Torstaina on kielisuihku. Perjantaina luemme sarjakuvia ja laulupiirrämme.

Viskariviikko:
Maanantaina jatkamme mollin seurassa, pohdiskellaan"rohkeutta".  Tiistaina satutyöskentelyä ja saamme vieraaksemme Riitta-kylä -mummon. Keskiviikkona teemme viskari- tehtäviä. Torstaina peli-päivä. Perjantaina pohdimme käsitepareja.

Vko 11

Eskariviikko:
Maanantaina Oravat tunnistavat P-äännettä ja Ketuilla on laulutuokio. Tiistaina Ketut tunnistavat P-äännettä ja Oravilla on laulutuokio. Keskiviikkona tutkimme veden olomuotoja. Torstaina menemme koulun saliin jumppaan. Perjantaina menemme seurakuntatalolle Sarin luo vierailulle.

viskariviikko:
Maanantaina jatkuu molli,tänään on ’ystävyyttä ilmassa’ .Tiistaina rakentelua.. Riitta-kylä-mummo vierailee ryhmässämme . Keskiviikkona viskaritehtäviä. Torstaina menemme koulun saliin jumppaamaan. Perjantaina vierailu seurakuntatalolle Sarin luokse.

Vko 10

Eskariviikko:
Tämä viikko on rusettiviikko, opettelemme siis solmimaan kengännauhat. Tuo kotona nauhakengät, jotka voivat olla koko viikon eskarissa. Maanantaina Ketut tunnistavat Y-äännettä ja Oravat harjoittelevat mittaamista. Tiistaina vietämme laskiaistiistaita mäenlaskun merkeissä. Keskiviikkona Oravat tunnistavat Y-äännettä ja Ketut harjoittelevat mittaamista. Tostaina on Martan kielisuihku. Perjantaina menemme metsäretkelle ja tutkimme siellä eläinten jälkiä.

Viskariviikko:
Maanantaina teemme viskaritehtäviä. Tiistaina vietämme laskiaista mäenlaskun merkeissä ja Riitta-mummo vierailee. Keskiviikkona jatkamme mollin seurassa aiheella; muutos. Torstaina lapset sisäjumppaavat oman suunnittelemansa temppuradan. Perjantaina lähdemme metsäretkelle.

Vko 9

Eskariviikko:
Tällä viikolla käsittelemme Kalevalaa. Maanantaina Ketut tunnistavat K-äännettä ja Oravilla on matematiikan harjoituksia. Tiistaina Oravat tunnistavat K-äännettä ja Ketuilla on matematiikan harjoituksia. Keskiviikkona on Päivi Tupolan kerho ja ohjelmoinitia. Torstaina vietämme suomalaisen kulttuurin päivää. Lisäksi menemme joko luistelemaan tai koulun saliin sisäjumppaan. Tiedotamme asiasta viikon 9 alussa. Perjantaina on oman lelun päivä ja kanttori-Päivikin laulutuokio.

Viskariviikko:
Maanantaina jatkamme molli-tuokiolla, tutustumme aiheeseen päättäväisyys. Tiistaina kuuntelemme kylä-mummo Riitan kertoman sadun ja piirrämme siitä. Keskiviikkona leikimme roolileikkejä. Torstain askartelu liittyy kalevalan päivään ja menemme luistelemaan-> sää varaus
tai koululle sisäjumppaan. Perjantaina oman lelun päivä-> saa tuoda oman lelun päiväkotiin, osallistumme myös Päivikin laulutuokiolle.

Vko 7

Eskariviikko:
Maanantaina 11.2. hätänumeropäivänä keskustelemme turvallisuusasioista. Lisäksi Ketut tutustuvat lukukäsitteeseen 10 ja Oravat tunnistavat V-äännettä. Tiistaina Ketut tunnistavat V-äännettä ja Oravat tutustuvat lukukäsitteeseen 10. Keskiviikkona on Päivi Tupolan kerho ja kuullun ymmärtämisharjoituksia. Torstaina vietämme ystävänpäivää. Lisäksi Martta pitää kielisuihkua. Perjantaina teemme jäätelöä. 

Viskariviikko:
 Maanantaina pidämme 112-päivän keskustellaan turvallisuudesta. Tiistaina pidämme peli-päivän->noppapelit, Riitta-mummo vierailee ryhmässämme. Keskiviikkona tapaamme taas mollin ja pohditaan harmin tunnetta. Torstaina vietämme ystävänpäivää.. Perjantaina lauletaan talvilauluja.

Vko 8 on talvilomaviikko, mukavaa lomaa kaikille!

Vko 6

Eskariviikko:

Tällä viikolla on kielijumppa-ja hiihtokouluviikko maanantaista torstaihin. Hiihdämme päiväkodin viereisellä pellolla. Sukset voi jättää päiväkotiin säilytykseen. Suksittomilla lapsilla on muuta ulkoilua.
Maanantaina harjoittelemme kaatumista ja nousemista. Tiistaina koristelemme viskareiden leipomat Runebergin tortut, hiihtokoulussa on sauvoitta hiihtoa. Keskiviikkona harjoittelemme tasatyöntöä ja vuorohiihtoa. Torstaina laulamme talvilauluja ja harjoittelemme hiihtämistä portin läpi. Perjantaina menemme vierailulle Sarin luo seurakuntatalolle.

Viskariviikko:

 Viskarit osallistuvat eskareiden kanssa hiihtokouluviikkoon. -> suksittomilla on muuta ulkoilua.
 Maanantaina on hiihtoa/ulkoilua. Tiistaina leivomme Runebergin torttuja ja kylä-mummo Riitta vierailee ryhmässämme. Keskiviikkona kuunnellaan satu ja askarrellaan. Torstaina laulamme talvilauluja. Perjantaina vierailu Sarin luokse seurakuntatalolle.

Vko 5

Eskariviikko:
Maanantaina Oravat tunnistavat R-äännettä ja Ketut tutustuvat lukukäsitteeseen 9. Tiistaina Ketut tunnistavat R-äännettä ja Oravat tutustuvat lukukäsitteeseen 9. Keskiviikkona aloitamme huopaeläinompelutyön. Torstaina on Martan kielisuihku. Perjantaina menemme uimaan Someron uimahalliin. Lähtö klo 9.00, ole ajoissa paikalla. Pitkät hiukset ehdottomasti kiinni. Ota mukaan uima-asu ja pyyheliina. Muistakaa ilmottautua kouluun.

Viskariviikko:
Maanantaina jatkamme mollin seurassa pohtien ystävyyttä. Tiistaina pidämme pelipäivän saa tuoda oman pelin päiväkotiin. Riitta-mummo vierailee myös ryhmässämme. Keskiviikkona pidämme sisällä lukumäärätemppuradan. Torstaina teemme viskaritehtäviä. Perjantaina kädentaitoja.

Vko 4

Eskariviikko: 
Tällä viikolla käsittelemme aikaa (vuosi, vuodenaika, kuukausi, viikko, vuorokausi, vuorokauden aika, tunti, sekunti). Opettelemme kellon tuntemista; tasa- ja puolet tunnit. 
Maanantaina Ketut askartelevat kellot ja Oravat tunnistavat L-äännettä. Tiistaina Oravat askartelevat kellot ja Ketut tunnistavat L-äännettä. Keskiviikkona on Päivi Tupolan kerho ja kuullun ymmärtämisharjoituksia. Torstaina menemme koulun jumppasaliin, pidämme "sisähallikisat". Perjantaina menemme luistelemaan.
Tiedoksi, että menemme uimaan Someron uimahalliin perjantaina 1.2. Hiihtoviikko on viikolla 6.

Viskariviikko: Maanantaina jatkamme taas mollin tarinoilla, pohdimme kaipaus ja ikävä tunteita. Tiistaina teemme kelmumaalausta, kylä-mummo Riitta vierailee taas ryhmässämme. Keskiviikkona on viskaritehtäviä. Torstaina menemme koulun jumppasaliin ja pidämme "sisähallikisat". Perjantaina lauluhetki ja luistelua.-> muista kypärä.
 Viikolla 6 on tulossa hiihtoviikko.

Vko 3

Eskariviikko:
Maanantaina Ketut tutustuvat Ä-äänteeseen ja Oravat tutustuvat lukukäsitteeseen 8. Tiistaina Oravat tutustuvat Ä-äänteeseen ja Ketut tutustuvat lukukäsitteeseen 8. Keskiviikkona on Päivi Tupolan kerho ja ohjelmointia ja luistelua. Torstaina teemme lumitaidetta ja Martta pitää kielisuihkun. Perjantaina menemme liukurimäkeen.

Viskariviikko:
Maanantaina jatkamme Mollin kanssa, käsittelemme katumusta. Tiistaina kylämummo Riitta vierailee ja jäädytämme vettä. Keskiviikkona teemme viskaritehtäviä ja menemme luistelemaan. Torstaina teemme lumitaidetta. Perjantaina menemme liukurimäkeen.

Vko 2

Eskariviikko:
Maanantaina Ketut askartelevat ja Oravat tunnistavat J-äännettä. Tiistaina Ketut tunnistavat J-äännettä ja Oravat askartelevat. Keskiviikkona Ketut laulavat talvilauluja ja Oravat  tutustuvat käsitteisiin: parillinen, pariton ja joka toinen. Torstaina menemme luistelemaan. Kypärä on pakollinen. Mikäli ei ole jäätä, menemme koulun saliin sisäjumppaan. Lisäksi Ketut tutustuvat käsitteisiin parillinen,pariton ja joka toinen. Oravat laulavat talvilauluja. Perjantaina menemme vierailulle Sarin luo seurakuntatalolle.  



Viskariviikko: 
Maanantaina naperopiiri -> lasten toiveita ja ideoita toimintaan. Tiistaina askarrellaan. Keskiviikkona tehdään viskaritehtäviä. Torstaina menemme luistelemaan->säävaraus. kypärä pakollinen. tai koulun saliin jumppaamaan. Perjantaina Sarin luokse seurakuntatalolle.

Vko 51

Eskariviikko:
Maanantaina tutustumme lukukäsitteeseen 7. Tiistaina pidämme eskarikokouksen ja katsomme Mikkolan Marin nukketeatteriesityksen eläinten joulunvietosta. Keskiviikkona Päivi Tupolan kerho ja joulutähtiaskartelua. Torstaina laulamme joululauluja ja luemme joulusatuja. Perjantaina leikimme joulun toiveleikkejä ja pidämme lelupäivän.

Viskariviikko: 
 Maanantaina jatkamme mollin seurassa, pohdimme epävarmuutta ja närkästystä. Tiistaina pelaamme lauta-pelejä ja kylä-mummo Riitta vierailee ryhmässä. kävyissä käymme katsomassa nukketeatteriesityksen; liina jänöliinin oikea joulu. Keskiviikkona jouluista askartelua. Torstaina joululauluja ja satuja. Perjantaina leikkipäivä saa tuoda oman lelun.

Vko 50

Eskariviikko:
Maanantaina leivomme pipareita. Tiistaina tunnistamme M-äännettä. Illalla on päiväkodin joulujuhla Keräkankareella klo 18-19. Keskiviikkona menemme joulukirkkoon. Torstaina on kielisuihku ja syömme jouluaterian. Perjantaina askartelemme tonttuja.

Viskariviikko:
Maanantaina leivomme pipareita. Tiistaina harjoittelemme kädentaitoja ja kylämummi Riitta vierailee. Illalla on päiväkodin joulujuhla Keräkankareella klo 18-19. Keskiviikkona menemme joulukirkkoon. Torstaina tonttujumppaa ota oma tonttulakki mukaan. Perjantaina piirretään luetusta joulusadusta.

Vko 49

Mikäli ilmoitettuihin hoitoaikoihin tulee muutoksia joulun aikaan, ilmoittakaa niistä suoraan Kivien henkilökunnalle, merkintöjä ei saa itse käydä enää joulun osalta muokkaamassa.
Seuratkaa Kivien kalenteria, siellä on joulukalenterin kotitehtäviä perheille.

Eskariviikko:
Maanantaina teemme jouluaskarteluja ja harjoittelemme suujumppaa. Tiistaina kylämummi-Riitta tulee vierailulle ja teemme eskaritehtäviä. Keskiviikkona laulamme joulu-lauluja. Torstaina on Itsenäisyyspäivä ja päiväkoti on suljettu. Perjantaina on lelupäivä ja keksimme joulusatuja.

Viskariviikko:  Maanantaina joulukuvasta sadutus. Tiistaina jatkamme mollia, pohdimme yksinäisyyttä. Keskiviikkona laulamme joulu-lauluja. Torstaina on Itsenäisyyspäivä ja päiväkoti on suljettu. Perjantaina on leikki-päivä saa tuoda oman lelun päiväkotiin.



Vko 48

Eskariviikko:

Maanantaina Oravat tutustuvat 6 ja Ketut jumppaavat leikkihuoneessa. Tiistaina Ketut tutustuvat 6 ja Oravat jumppaavat leikkihuoneessa. Keskiviikkona menemme Lohjan keskustaan itsenäisyyspäiväjuhliin. Lähtö päiväkodilta 8.45, ole paikalla ajoissa 8.30. Aamukyyditykset tulevat aikuistumaan, logistiikkayksikkö tiedottaa aikatauluista Wilman kautta. Torstaina on kielisuihku. Perjantaina vietämme pikkujoulua nyyttikestien merkeissä, ota myös tonttulakki mukaan.

Viskariviikko: Maanantai: Jatketaan mollin kanssa tunteista, tänään tutustumme jännitykseen ja pelkoon.  Tiistaina jatkuu Tytin viskarikerho ja kylä-mummo vierailee ryhmässä. Keskiviikkona askartelemme jotain jouluun liittyvää. Torstai: jumppaamme sisällä. Perjantaina vietämme pikkujoulua nyyttikestien merkeissä, saa tuoda herkkuja päiväkotiin. Oma tonttulakki mukaan.

Vko 47

Eskariviikko:
Tämä on viikko on kokonaan lasten itse suunnittelema viikko. Teemme viikon aikana pienryhmissä lohikäärme-, rekka- ja hevos-rakentelut. Maanantaina tunnistamme T-äännettä ja pelaamme lautapelejä. Tiistaina on lasten oikeuksien päivä, vietämme sitä lelu- ja leikkipäivän merkeissä. Keskiviikkona menemme metsäretkelle, rakennamme siellä majoja. Torstaina on pimeä jumppa koulun salissa, ota taskulamppu mukaan. Perjantaina jumppaamme unihuoneessa.

Viskariviikko: Lasten toiveiden viikko...  Maanantaina lähdemme mollin matkassa tutustumaan uteliaisuuteen. Tiistaina jatkuu Tytin viskarikerho ja kylä-mummokin vierailee ryhmässämme. Keskiviikkona lähdemme metsäretkelle. Torstaina lähdemme koulun jumppasaliin pimeä jumppaan. Ota oma taskulamppu mukaan. Perjantaina pidämme levyraadin.


Vko 46

Eskariviikko :
Vietämme eskariryhmässä vauhtivarvasviikkoja viikoilla 46 ja 47. Liikumme monipuolisesti sekä sisällä että ulkona. Maanantaina Oravat tunnistavat N-äännettä ja Ketuilla  on laulutuokio. Tiistaina vietämme lelupäivää, tuo kotoa yksi lelu. Keskiviikkona menemme vierailulle kirjastoon, missä kirjastonjohtaja Mirka Riento pitää meille Lohjan kaupungin  kulttuuripolkuun kuuluvan ”eskarileikki” -tuokion. Torstaina on kielisuihku. Perjantaina Ketut tunnistavat N-äänettä ja Oravilla on laulutuokio.


Viskarit: Maanantaina tutustumme ihastuttavaan ja hulvattomaan Molliin, jonka kanssa tutustumme erilaisiin tunteisiin;ystävyys,uteliaisuus,rohkeus ja ujous jne. Kerran viikossa käsittelemme yhden tunteen, tapaamiset jatkuvat ensi vuoden puolelle.
Tiistaina pidämme lelupäivän,saa tuoda oman lelun päiväkotiin. Keskiviikkona viskari tehtäviä.  Torstaina jumppaamme sisällä pallon kanssa. Perjantaina otamme riimittelyä.

Vko 45

Reija vuosilomalla 5.11.-19.11. sijaisena kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Virpi Heininen.

Eskariviikko:
Maanantaina harjoittelemme kädentaitoja. Tiistaina lähdemme retkelle Lohjan kuvataidekouluun. Bussi lähtee klo 9.00, ole ajoissa paikalla (viimeistään klo 8.55). Keskiviikkona  on erityisopettaja  Päivi Tupolan tuokio ja pädi-työskentelyä. Torstaina Oravilla on laulupiirtämistä ja Ketuilla on vuorovaikutusleikkejä. Perjantaina Oravilla on vuorovaikutusleikkejä ja Ketuilla on laulupiirtämistä.

Viskariviikko:
Maanantaina harjoittelemme kädentaitoja.Tiistaina pidämme leikki-päivän ja kylä-mummo Riitta vierailee ryhmässä. Keskiviikkona laulamme lauluja. Torstaina lapset suunnittelevat oman jumpparadan. Perjantaina teemme viskaritehtäviä.

Vko 44

Eskariviikko:
Maanantaina Oravat askartelevat Örkkejä ja Ketut tunnistavat O-äännettä. Tiistaina pidämme Eskari-kokouksen ja tutkimme vastakohtia. Ulkoilemme Koivujen pihalla Koivujen ja Riitta-mummin kanssa. Keskiviikkona pidämme Koivujen kanssa Pimeän juhlan,voit pukeutua naamiaisasuun. Torstaina Oravat tunnistavat O-äännettä ja Ketut askartelevat Örkkejä. Perjantaina kanttori Päivikki Jurmu pitää meille laulutuokion.

Viskariviikko:
Maanantaina teemme kädentaitoja. Tiistaina jatkuu Tytin viskari kerho. Keskiviikkona pidämme Eskareiden ja Koivujen kanssa Pimeän juhlaa, voit pukeutua naamiaisasuun.
Torstaina  jumppaamme sisällä. Perjantaina kanttori Päivikki Jurmu pitää meille laulutuokion.

Vko 43

Eskariviikko:
Maanantaina Oravat tunnistavat S-äännettä ja Ketut tutustuvat lukukäsitteeseen 5. Tiistaina Oravat tutustuvat lukukäsitteeseen 5 ja Ketut tunnistavat S-äänettä. Tiistaina vierailee kylämummi-Riitta. Keskiviikkona on YK:n päivä, laulamme eri maiden lauluja ja tutkimme maailman karttaa. Ulkoilemme Koivujen kanssa yhdessä alapihalla.Torstaina menemme koulun sallin Nalle-jumppaan, ota oma nalle mukaan. Tuo nalle myös perjantaina eskariin, vietämme Nallepäivää nalletarinoiden, nallelaulujen ja nallepiirrustusten parissa.

Viskariviikko:
Maanantaina askartelemme. Tiistaina laaja-alainen kiertävä erityislastentarhanopettaja Tytti Leijavuori pitää viskarikerhoa. Kerhossa harjoitellaan kielellisiä valmiuksia liikkuen ja leikkien. Riitta-kylämummi on myös tiistaina vierailulla. Keskiviikkona on YK:n päivä, laulamme eri maiden lauluja ja tutkimme maailman karttaa. Ulkoilemme Koivujen kanssa yhdessä alapihalla. Torstaina menemme koulun saliin Nalle-jumppaan, ota oma nalle mukaan. Tuo nalle myös perjantaina päiväkotiin, vietämme Nallepäivää nalletarinoiden, nallelaulujen ja nallepiirrustusten parissa.

Vko 41

Eskariviikko:
Maanantaina Ketut tutustuvat lukukäsitteeseen 4 ja laulavat. Oravilla on satudraamatyöskentelyä. Tiistaina Riitta-kylämummi vierailulla ja ohjaa ulkoleikkejä. Ketuilla on satudraamaharjoituksia ja Oravat tutustuvat lukukäsitteeseen 4 ja laulavat. Keskiviikkona Ketuilla on lehtiaskartelua ja Oravilla on Päivi Tupolan kerho. Torstaina Martta pitää kielisuihkua. Oravilla on lisäksi lehtiaskartelua. Perjantaina menemme metsäretkelle. Ota mukaan omat eväät, myös herkut käyvät.

Viskariviikko:
Viskareilla on satukirjaviikko, saa tuoda oman mielikirjansa päiväkotiin. 
Maanantaina satu - ja tehtäväpäivä. Tiistaina satumusiikkia ja maalausta. Keskiviikkona lauluhetki. Torstaina satuja ja piirtämistä. Perjantaina menemme metsäretkelle. Ota mukaan omat eväät, myös herkut käyvät.

Peda.net käyttää vain välttämättömiä evästeitä istunnon ylläpitämiseen ja anonyymiin tekniseen tilastointiin. Peda.net ei koskaan käytä evästeitä markkinointiin tai kerää yksilöityjä tilastoja. Lisää tietoa evästeistä