syyskuu 2017

Tällä viikolla on ollut mukavia puuhia :)


"Kielikylpypäivänä" osa lauleskeli ja lorutteli ja osa hyödynsi talon eri tiloja satuhetkissään. Tässä ollaan naapuriryhmässä pehmomajassa luettu ensin lasten valitsema kirja ja sitten leikittiin ihanilla jättilegoilla :) Pehmomajan puolapuut innostavat kiipeilyyn :)



Päiväkodin pihalla on valtava ja kaunis vaahtera :) Nyt lehdet vähitellen tippuvat ja pääsemmekin haravointihommiin :) Rekka on hyvä apu lehtien siirtämisessä!



Leikit päiväkodin muissa ryhmissä on lasten mielestä aina yhtä kivaa ja riemukasta! :) Perjantaina osa leikki avoimen tilossa ja saivat leikkikavereiksi myös isompia lapsia. Osa leikki talon toisessa päässä innostavilla "uusilla" leluilla :)




Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Mukava viikko se on ollut tämäkin :) Tässä esimerkkejä touhuistamme

Tällä viikolla pääsimme ihastelemaan ryhmän päiväpiirissä elämyksellistä kolme pukkia-esitystä; kaikki lapset seurasivat esitystä tohkeissaan! :)




Kädentaitopäivänä olemme maalanneet ryhmämme laivalle merta ympärille, olemme askarrelleet omia kasvoja/päitä ja leikkineet taikahiekalla :) Kädentaitoja teemme sopivina hetkinä toki muinakin päivinä, lasten innostuessa :)



Pupun korvat :)





Jumppapäivänä koimme liikkumisen riemua mm. pallottelemalla kaikenlaisilla palloilla, kiipeämällä puolapuilla ja kuljettamalla hernepusseja. Tyynytkin pääsivät lasten ideasta mukaan :)Lopuksi hieroimme toisiamme hieromapalloilla :)





"kameli" :)






Leikinaiheita on viikon aikana ollut paljon :) Kotileikeissä olemme tehneet mm. sienikeittoa :)



Tässä pojilla on ihana oma kirjahetki :) "Superhinausauto ISOLLA koukulla!" "Kato hieno auto *PRUMPRUUUUM!!*


Perjantaina lähdimme leikkimään avoimen päiväkodin tiloihin, uudet lelut ja vieras ympäristö siellä jaksaa innostaa lapsia leikkiin ihan uudella tavalla :)



Ennen ulkoilua osa lapsista lähti mukaan koko talon lauluhetkeen - sinne ei kaikki mahdu aina kerralla. Muut pääsivät laulamaan ryhmän kavereiden kanssa :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)




Tämän viikon puuhia (4. - 8.9.2017)

Syksyn teemana on toisiimme tutustumista ja omaan itseen tutustumista: millainen minä olen ja millaisia muut ovat ja millaisia sääntöjä meillä on. Millaisia vahvuuksia meillä on? Millaisia tunteita meillä on? Miten kaveria kohdellaan?

Olemme mm. leikkineet teemaan liittyviä laululeikkejä ja lorutelleet ja käyneet vartalon osia läpi. Päiväpiirissä käymne lasten kuvien avulla läpi, keitä tänään on paikalla - tämä on yksi lasten mieluisimmista puuhista päivän aikana :)

Tällä viikolla olemme aloittaneet askartelemaan omia kasvoja; mitä päästä kaikkea löytyykään? :)




Taidehuoneessa muita odotellessa on saanut toteuttaa itseään liitutaululla


Aa-aa auto-laulua lapset ovat toivoneet toistuvasti :) Ratit käteen ja menoksi!


Lääkärileikki on ollut yksi leikkiteemoistamme


Autot kiinnostavat aina:) lainattiin meille naapuriryhmästä kivan värikästä parkkihallia, saatiin vaihtelua suosittuun leikkiteemaan.


Tästä tornista oli pakko ottaa kuva, lapset olivat tekeleestään kovin ylpeitä :)



"Kato kato! Kone!"


Vauvoja on hoidettu erityisen hyvin perjantaina kotileikkihuoneessa :) Tehtiin yhdessä leikisti myös lettutaikinaa ja kokkailtiin muitakin herkkuja. Mehua ja kahvia tarjoilimme toisillemme juomaksi :)