Langinkosken koulu

TIEDOTE: ETÄOPISKELUSSA OLEVIEN KOULULAISTEN KOULURUOKAA KORVAA RUOKAJAKELU

Kotkan kaupunki järjestää kouluruokaa korvaavan ruokajakelun etäopiskelussa oleville koululaisille ja opiskelijoille

Peruskoululaisille ja valmistavan opetuksen oppilaille jaetaan Kymijoen Ravintopalvelut Oy:n valmistamat ja pakkaamat pakkaukset, joissa on lounas-annos, leipä, levite ja maito aina viikon koulupäiville kerrallaan. Ruokapakkaus noudetaan koululta. Ensimmäisen kerran ruokapakkaukset ovat noudettavissa ti 14.4.2020 klo 14-15 ja sen jälkeen aina maanantaisin niin kauan kuin etäopetus jatkuu.

Ruoka-annospakkauksissa on tarjolla vain yksi vaihtoehto ja tässä poikkeustilanteessa Kymijoen Ravintopalvelut Oy ei pysty toimittamaan kaikkia erikoisruokavalioita. Perheisiin, joissa on erikoisruokavalioita, ollaan erikseen yhteydessä korvaavasta järjestelystä.

Ruokapakettien jakelu koskee myös peruskoulujen opetusryhmissä olevia pidennetyn esiopetuksen oppilaita, mutta ei varhaiskasvatuksen ryhmissä olevia esioppilaita.

Lukioiden ja aikuisten perusopetuksen opiskelijoille jaetaan Kymijoen Ravintopalvelut Oy:n kokoamat ruokatarvikepakkaukset, joissa on ruokatarvikkeita aina viikon koulupäiville kerrallaan. Ensimmäisen kerran ruokapakkaukset ovat noudettavissa ke 15.4.2020 klo 14-15 ja sen jälkeen tiistaisin niin kauan kuin etäopetus jatkuu.

Karhulan lukion opiskelijat noutavat pakkaukset Karhulan lukiolta ja Kotkan lyseon ja Kotkan aikuislukion opiskelijat Kotkansaaren koulu Keskuskoulun toimipisteestä (Keskuskatu 28).

Opiskelija voi kyselyssä etukäteen valita joko ns. tavallisen ruokatarvikepakkauksen (saattaa sisältä myös sianlihaa) tai kasvisvaihtoehdon (lakto-ovovegetaarinen). Tässä poikkeustilanteessa Kymijoen Ravintopalvelut Oy ei pysty toimittamaan muita erikoisruokavalioita.

Ruokahävikin minimoimiseksi ateriajakeluun osallistuminen edellyttää perheiltä ja opiskelijoilta ennakkoilmoittautumista ja sitoutumista.

Ti 14.4.2020 perusopetukset ja valmistavan opetuksen oppilaiden ruoka-annokset ovat noudettavissa niille, jotka ilmaisevat tarpeen vastaamalla Wilman kautta huoltajille toimitettuun kyselyyn ke 8.4.2020 klo 9.00 mennessä. Sen jälkeen tulevien vastausten osalta ruoka-annokset ovat noudettavissa vasta ma 20.4.2020 lukien. Mikäli ruoka-annokset jäävät noutamatta, ei oppilaalle varata annoksia enää seuraaville viikoille. Ti 14.4.2020 pakkaukset ovat noudettavissa oppilaan omalta koululta.

 

 

 

Uusi Langinkosken koulu

1.1.2020 alkaen uudessa Langinkosken koulussa Allintiellä opiskelee oppilaita esiopetuksesta yhdeksänteen luokaan asti kun
Metsolan koulu ja Langinkosken koulu yhdistyivät. Samassa koulukiinteistössä toimii myös Metsolan päiväkodin esiopetus.

Tervetuloa

Nämä Peda.net -sivut toimivat koulumme kotisivuina ja tiedotuskanavana.
Tiedotamme myös Wilma-viestien välityksellä sekä huoltajailloissamme.
Koulumme opettajat ja oppilaat ovat myös ahkeria päivittämään Instagram ja Twitter -tilejä.

Tervetuloa mukaan seuraamaan toimintaamme!