Kyminkartanon koulu

****** K E S Ä T I E D O T E ******Kyminkartanon koulun henkilökunta toivottaa kaikille oikein hyvää kesää.


Kesätiedote kuva 2018.jpg

Uusi lukuvuosi 2018 - 2019 alkaa maanantaina 13.8.2018 klo 9:00.

Meidän koulumme

Kyminkartanon koulu on tavallinen suomalainen peruskoulu, jossa opiskelevat lähialueen 1. - 5. luokan oppilaat. Koulu sijaitsee hyvin oppilasalueensa keskellä ja ihanteellisesti Äijänvuoren ulkoilumaaston laidalla; metsäluonto alkaa heti koulun aidan takana ja hiihtoladuille, suunnistusreiteille ja metsämaastoon on matkaa vain kymmenisen metriä.

Koivulan ja Kyminkartanon koulujen yhdistyttyä syyslukukauden 2013 alusta oppilasmäärä kasvoi takaisin keskisuuren kaupunkikoulun ja kymmenen vuoden takaisiin lukuihin. 10.8.2017 koulunsa aloitti 232 pirteää tai lomaisan unirytmin vaihdoksesta hetken kärsinyttä oppilasta, joista koulutiensä alussa olevia ekoja on 46.

Mittava peruskorjaus- ja uudisrakennushanke on viimeisiä jälkikorjauksia myöten valmistunut keväällä 2013. Nykyaikaiset ja viihtyisät tilat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet koulutyön kehittämiselle sekä yksilöllisille ja joustaville ratkaisuille arjen aherruksessa. Yhteisissä tiloissa touhuaa päivittäin myös kolme esikouluryhmää, koululaisten iltapäivätoiminta sekä kerhoja