Karvian yhtenäiskoulu

SUURKIITOS hienosta perjantain liikuntapäivästä oppilaille, liikuntatiimille, rastivetäjille, muonittajille, kaikille muuten mukana olleille!

SUURKIITOS hienosta liikuntapäivästä oppilaille, liikuntatiimille, rastivetäjille, muonittajille, kaikille muuten mukana olleille!

Sääkin oli todella mahtava, mutta niin oli toimintakin. Rastit oli hyvin suunniteltu ja erittäin motivoivat/toimivat. Oppilaat painelivat rasteilla aivan innoissaan. Ja mikä hienointa, yhteisölisyyden kokemus ja tunne oli hyvin vahva. Eri ikäluokat samoissa ryhmissä, upeaa katseltavaa. Ja rasteilla ohjaavat oppilaat tekivät hommansa taidolla, todella osasivat erinomaisesti ohjata muita oppilaita.

Hyvää syyslomaa jokaiselle!

Toivottaa
Arimo Koivisto, rehtori

Liikuntapäivän riemuja

Perjantain liikuntapäivänä - 19.10. - liikuttiin pelaamalla jalkapalloa, suunnistamalla, heittämällä koripalloa, tasapainoilemalla narulla, kulkemalla sokkona köysirataa pitkin, pelaamalla väribingoa ja juoksemalla hippaleikkejä esteradalla sekä pelamalla Aliasta ja pallonheittoa Karviatalolla. Kaittäjät tarjosivat huikopalaa laavulla nuotiotulilla, kiitos!

Ulkoiluttamassa vanhuksia

Vietämme Vanhustenviikkoa viikolla 41. Oppilaskunta ja Tukioppilaat kävivät Iltaruskon palvelukeskuksessa ja Anna-kodissa tapaamassa ikäihmisiä. Teimme yhteisen ulkoiluretken raikkaassa syyssäässä.

Tapahtumakalenteri

Syysloma viikolla 43

Lisää tapahtumia: lokakuu 2018 marraskuu 2018

Seuraavat tapahtumat

Syysloma viikolla 43

Vietämme syyslomaa vk 43 eli 22.10. - 26.10.