Voxin muskarikuoro

Kevät 2020

Poikkeuksellinen kevät on vaikuttanut myös Muskarikuoron toimintaan. Kuorolaiset harjoittelevat tällä hetkellä kodeissaan etävideoiden avulla, jotka kuoronjohtaja lähettää perheille joka tiistai. 

Videoissa pidetään kiinni samasta kaaresta kuin normaaleissa kuoroharjoituksissa; ensin lämmitellään, jonka jälkeen kerrataan vanhastaan tuttuja lauluja, opetellaan ehkä jotain uutta, leikitään, harjoitellaan rytmejä ja lopetetaan yhteiseen loppulauluun. 

Videolinkit jäävät perheille talteen ja he voivat palata lauluihin kotona milloin vain! 

 

Voxin muskarikuoro

Vox Aurean muskarikuoro harjoittelee Puistokoululla tiistaisin klo 17-18 kuoronjohtaja Matilda Kankaan johdolla. Kuoro on tarkoitettu 3–5 -vuotiaille laulajille. Syksylle 2019 voi ilmoittautua mukaan kuoronjohtajalle sähköpostitse. Ilmoittautuminen kuoroon tehdään pedanetissä harjoitusten alettua (ilmoittautumislomake on tämän sivun alakansiossa). Muskarikuorossa saa käydä tutustumassa veloituksetta pari kertaa. Muskarikuoron lukuvuosimaksu on 150 €.

Muskarikuorossa pääpaino on yksiäänisessä laulamisessa sekä äänenkäytön harjoittelemisessa leikin ja laulun avulla. Kuorolaiset opettelevat kuorolaulamiseen liittyviä alkeita ja ryhmässä toimimista. Kuoron ohjelmistossa on perinteisiä ja uusia lastenlauluja sekä kansanlauluja. Muskarikuorossa harjoitellaan samalla perussykettä sekä rytmiikkaa käyttäen ääniharjoituksia, rytmisoittimia ja kehorytmejä. Voxin muskarikuoro valmentaa jatkamaan kuoroharrastusta myöhemmin muissa Vox Aurean kuoroperheen kuoroissa.
muskarikuor0.jpg

Kuoronjohtajan yhteystiedot:

Matilda Kangas
puh. 0504030583
email: matilda.kangas[at]voxaurea.fi

Kuoron yhteyshenkilönä kuorolaisille toimii (esim. esiintymisasu- ja huoltaja-asiat):