TIEP161 Opetusteknologia

Tervetuloa kurssille TIEP161 Opetusteknologia (3 op)

Syksyn 2018 kurssi alkaa 01.11.2018 klo 10.15 tilassa MaD207. 
Ensimmäisessä tapaamisessa esitellään kurssin sisältö ja toimintaperiaatteet.

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen kurssilla ei ole erillistä luento-opetusta, vaan luennot järjestetään käänteisen opetuksen mallilla niin, että opiskelijat katsovat kutakin kurssiviikkoa koskevat videot ennen kyseisen viikon demotapaamisia. Demotapaamiset ovat viikoittain torstaisin klo 12-14 ja perjantaisin klo 10-12. Demotapaamissa hyödynnetään videoilta opittua käytännön harjoituksissa ja syvennetään videoilla esiteltyjä aihepiirejä.

Kurssilla ei ole läsnäolopakkoa. Demotilaisuuksien harjoitukset voi tehdä itsenäisesti, mutta niitä voi myös tulla tekemään demotilaisuuksiin, joissa ohjaava opettaja on paikalla.

Kurssi suoritetaan tekemällä oppimistehtävät. Kaikki kurssille osallistuvat opiskelijat palauttavat oppimistehtävät samassa aikataulussa viikoittain.

Esitietovaatimukset:
ITKP101 Tietokone ja tietoverkot työvälineenä 2 op ja ITKP1011 Web-julkaiseminen 2 op tai vastaavat tiedot.

Kurssille ilmoittautuminen:
Kurssille ilmoittaudutaan Korppi-järjestelmässä. Varsinaisen kurssi-ilmoittautumisen lisäksi ilmoittaudu Korpissa myös demoihin, jos aiot tehdä demoja Agoralla demoaikoina. HUOM! Ryhmät eivät ole rinnakkaisia, eli jokaisella demokerralla tulee uutta asiaa.

Rekisteröityminen Peda.net-oppimisympäristöön:
Jotta pääset tutustumaan kurssimateriaaleihin, sinulla tulee olla tunnukset Peda.net-ympäristöön.
Rekisteröityminen Peda.net-ympäristöön.
Lisäksi tarvitset kirjautumisavaimen, jonka kurssin luennoitsija on lähettänyt kurssin Korppi-listalle maanantaina 28.10. Jos ilmoittaudut kurssille tämän jälkeen, laita luennoitsijalle sähköpostia. Saat kirjautumisavaimen myös ensimmäisessä tapaamisessa 1.11. tai sähköpostissa ensimmäisen tapaamisen jälkeen.