Jokelan Kansalaisopisto

Kurssiesite, syksy 2020

Tervetuloa tutustumaan syksyn 2020 kurssitarjontaan. Kurssiesite jaetaan koteihin Jokelan alueella torstaina 13.8. Postin toimesta.

Kurssiesite pdf-tiedotona on tässä (pienet muutokset ovat vielä mahdollisia) :

JKO_SYKSY_2020ohjelma.pdf

 Kurssimaksujen hyvitykset kevään 2020 osalta

Kansalaisopiston johtokunnan päätöksellä hyvitämme seuraavan lukukauden (syksy 2020) kurssimaksuissa koronaepidemian vuoksi keväällä 2020 kokonaan keskeytyneiden pitkien kurssien maksuja. Hyvitys annetaan, jos hyvityksen suuruus on vähintään 15 euroa. Asianosaisille opiskelijoille on lähetetty tietoa sähköpostilla. Kurssit, joita hyvitys koskee ovat: Yksinlaulu, Puutyö ja entisöinti, Keramiikka sekä Lasten ja nuorten kuvataideryhmät.

Ilmoittautuminen syksyn 2020 kursseille

1. Ilmoittautuminen internetissä:
Kaikille kursseille, paitsi piano-, viulu- ja puhallisoitinkurssit sekä yksinlaulukurssit (ks. Ilmoittautuminen toimistossa) voi ilmoittautua ja maksaa kurssimaksun internetin kautta sunnuntain 16.8. klo 10.00 ja sunnuntain 23.8. klo 20.00 välisenä aikana ja taas keskiviikkona 26.8. klo 9.00 lähtien osoitteessa:

https://www.opistopalvelut.fi/jokela/

Kurssien osallistujien henkilö- ja yhteystiedot rekisteröityvät ilmoittautumisen yhteydessä Hellewi-kurssihallintajärjestelmään.

Huom! Netti-ilmoittautumisen kautta täytetään uusille kursseille enintään 3/4 paikoista.

2. Ilmoittautuminen toimistossa Jokela-talossa ja toimiston aukioloajat:
Huom! Piano-, viulu- ja puhallisoitin- sekä yksinlaulukursseille ilmoittaudutaan vain toimistossa

  • ma 24.8. ja ti 25.8. klo 17.00-20.00
  • ke-to 26.-27.8. sekä ma-to 31.8.-10.9. klo 17.00-19.00
  • tiistaisin ja torstaisin 15.9. – 3.12. klo 16.00 – 19.00
  • syyslomaviikolla 42 12.-18.10 toimisto on suljettu

Ilmoittautuessaan opiskelija sitoutuu maksamaan kurssimaksun.

Jos jäät varasijalle, sinuun otetaan yhteyttä, mikäli paikkoja vapautuu.

Peruutukset:  peruutus on tehtävä toimistoon. kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksu palautetaan 8 euron toimistokuluilla vähennettynä, jos opiskelija peruuttaa ilmoittautumisensa viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen, peritään puolet kurssimaksusta. kurssimaksu palautetaan vähentämättömänä kurssin peruuntuessa kokonaan.

Opisto ei vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista sali- tai muiden tilavuorojen peruuntumisista.

Työttömien ja eläkeläisten alennukset, liikunta- ja kulttuurisetelit/-kortit:

Huom! Kaikki alennukset myönnetään vain toimistossa. Jos olet oikeutettu alennukseen tai maksat liikunta- tai kulttuurisetelillä/-kortilla tai vastaavilla, älä maksa kurssia internetin kautta, vaan tule hoitamaan asia Kansalaisopiston toimistossa Jokela-talossa, Keskustie 20, Jokela. Huom! em. setelit/kortit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa muiden kursseja.

Työttömien ja eläkeläisten alennukset (alennuksia ei myönnetä kaksi, kolme, neljä, viisi ja kuusi yksilöityä jumpparyhmää -maksusta, koska niihin sisältyy jo alennus muutenkin):
Kansaneläkettä saavat henkilöt, tai jos eläkkeeseen sisältyy kansaneläkettä sekä työttömät voivat saada 70 %:n alennuksen yhdelle valitsemalleen kurssille lukukaudessa. Ilmoittautuminen tehdään toimistoon ja mukana on oltava henkilöllisyystodistus sekä kansaneläkkeen eläkepäätös tai työnhakijan asiakaskortti tai vastaava, josta ilmenee työttömyys. Alennuksia annetaan opetushallitukselta saadun määrärahan turvin niin kauan kuin määrärahaa riittää.