Jämsänjoen yhtenäiskoulu

Ajankohtaista - valinnaisaineet

Opetussuunnitelman mukaan jokaisen oppilaan opintoihin tulee perusopetuksen aikana sisältyä vähintään 9 vuosiviikkotuntia valinnaisten aineiden opiskelua, joka syventää ja laajentaa oppilaan osaamista oppilaan valinnan mukaan.

Näistä 1 vvh tulee 6 vuosiluokalla ja 8 vvh vuosiluokilla 8 ja 9. Valinnaisuus voi liittyä mihin tahansa yksittäiseen oppiaineeseen – myös taide- tai taitoaineisiin tai kieliin - useampiin oppiaineisiin tai suoraan esimerkiksi laaja-alaiseen osaamiseen.

Valinnat tulee tehdä tammikuun aikana. 

Lue lisää 8 ja 9 luokan valinnaisaineet oppilaanohjauksen sivuilla

Lue lisää 6 luokan valinnaisuudesta 


Jämsänjoen yhtenäiskoulu

Tervetuloa Jämsänjoen yhtenäiskoulun Pedanet-sivuille!

Jämsänjoen yhtenäiskoulu on Jämsän keskusta-alueella toimiva n. 900 oppilaan koulu. Koulussamme annetaan opetusta vuosiluokille 1-9.

Osoite:
Luokat 1-5: Joonaantie 1A, 42100 Jämsä (Google kartta)
Luokat 6-9: Paununkatu 1, 42100 Jämsä (Google kartta)

rehtori Tuija Huikuri, puh. 040 702 8379
apulaisrehtori Soile Kukkonen, puh. 040 527 6420
apulaisrehtori Jaana Hartus, puh. 040 755 0178

koulusihteeri Satu Oksanen, puh. 040 736 6474, palveluaika koululla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-15
koulusihteeri Reetta Peltonen, puh. 040 569 7911, palveluaika koululla tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-15

sähköposti: etunimi.sukunimi@jamsa.fi

Lisää yhteystietoja sivun vasemmasta valikosta.

Koulun esittely

Jämsänjoen yhtenäiskoulu on Jämsän keskusta-alueella toimiva 1-9 luokkien koulu, jossa järjestetään myös koko kaupungin vaativan erityisen tuen opetus.

Jämsänjoen yhtenäiskoulu yhdistää aiemmin toimineiden Vitikkalan ja Paunun koulujen yhteisöt. Oppilaiden koulupolkua ja sen jatkumoa läpi koko perusopetuksen turvaa yhteinen opetuksen ja opiskeluhuollon henkilöstö.

Koulussamme opiskelee n. 900 oppilasta ja henkilökuntaa on kaikkiaan reilut 80. Koulu toimii kahdessa rakennuksessa: Vitikkalassa opiskelevat vuosiluokkien 1-5 oppilaat, ja kadun toisella puolella Paunussa puolestaan vuosiluokkien 6-9 oppilaat.

Koulumme sijaitsee aivan Jämsän keskustan tuntumassa, joen äärellä ja keskellä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Ympäristö, sekä siihen liittyvät mahdollisuudet toiminnalliseen ja ilmiöpohjaiseen oppimiseen, onkin yksi koulumme vahvuuksista ja vetovoimatekijöistä.

Jämsänjoen yhtenäiskoulu sai kauniin ja osuvan nimensä sivistyslautakunnan organisoiman nimikilpailun tuloksena, kun jämsäläisnuoren, Valtteri Lahtisen ehdotus tuli valituksi koulumme nimeksi.

Koulun koko henkilökunta toivottaa kaikki huoltajat ja sidosryhmiemme edustajat tervetulleiksi tutustumaan koulumme arkeen! Meillä on tällä hetkellä paljon oppilaita, mutta ei yhtään ylimääräistä!
lapsia.jpg