Jämsän lukio

Yhteishaun tulos

Kevään yhteishaun tulos on julkaistu tänään 14.6.2018. EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi opiskelijoiden nimilistaa ei julkaista lukion ikkunassa.
Lukioon valituille on lähetetty tieto hyväksymisestä kirjeitse. Lukiopaikan vastaanottaminen tulee vahvistaa 21.6.2018 klo 14.00 mennessä.
Tarkempaa tietoa kunkin hakijan omasta valintatilanteesta kevään 2018 yhteishaussa voi tiedustella lukiosta.Tervetuloa Jämsän lukion kotisivuille!

Jämsän lukio on laadukas yleislukio. Lukion laajaan kieliohjelmaan kuuluvat mm. A-ruotsi, saksa, ranska ja venäjä. Lukion aikana sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi kielten lisäksi myös matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa, reaaliaineissa, liikunnassa, musiikissa ja kuvataiteissa. Lukio on oiva paikka ponnistaa jatko-opintojen kautta hyväpalkkaisiin ja arvostetuihin ammatteihin.

Lukion uusitut ja uudet tilat ovat valmistuneet määräajassa. Lukiorakennus on varustettu uusilla kalusteilla ja uusin AV-tekniikka mahdollistaa nykyaikaisen oppimisympäristön syntymisen. Liikuntasaliin ja kahteen luokkaan on rakennettu sisäverkko sähköisen ylioppilastutkinnon toteuttamista varten. Lukiossa on myös 3D-tulostin.

Tiedotteita