Jämsän lukio

Lukion kevätjuhla la 2.6.2018 Paunun koululla

Uusien ylioppilaiden kevätjuhlaharjoitukset pidetään Paunun koululla pe 1.6. ko 13-15. Kaikkien läsnäolo on välttämätön. Ota ylioppilaslakki mukaan.

Kevätjuhla pidetään Paunun koululla la 2.6.2018 alkaen klo 10.30. Uusien ylioppilaiden tulee olla paikalla viimeistään klo 10.00. Juhlaan saapuvat myös vuoden 1968 ylioppilaat Jämsän ja Jämsänkosken yhteiskouluista.

Tervetuloa Jämsän lukion kotisivuille!

Jämsän lukio on laadukas yleislukio. Lukion laajaan kieliohjelmaan kuuluvat mm. A-ruotsi, saksa, ranska ja venäjä. Lukion aikana sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi kielten lisäksi myös matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa, reaaliaineissa, liikunnassa, musiikissa ja kuvataiteissa. Lukio on oiva paikka ponnistaa jatko-opintojen kautta hyväpalkkaisiin ja arvostetuihin ammatteihin.

Lukion uusitut ja uudet tilat ovat valmistuneet määräajassa. Lukiorakennus on varustettu uusilla kalusteilla ja uusin AV-tekniikka mahdollistaa nykyaikaisen oppimisympäristön syntymisen. Liikuntasaliin ja kahteen luokkaan on rakennettu sisäverkko sähköisen ylioppilastutkinnon toteuttamista varten. Lukiossa on myös 3D-tulostin.

Tiedotteita