Aamu- ja iltapäivätoiminta

Ohjeet huoltajille

Hei.

- muistathan ilmoittaa lapsesi hoidon tarpeet aina viimeistään edellisen viikon perjantaina klo 12. mennessä. Tämä koskee siis niitä joiden päivät vaihtelevat viikottain.
- mahdollisista muutoksista/poissaoloista aina viimeistään saman päivän aamuna (milloin muutos on) ennen klo. 8.55. tai yhtäkkiä tietoon tulleesta poissaolosta viim. klo. 13. Tämä siis vain jos lapsesi on pois.
- jos lapsesi tarvitsee lisähoitopäivää mitä et ole aikaisemmin ilmoittanut, tämä tulisi ilmoittaa viim. edellisenä päivänä. Näin varmistat, että lapsesi saa välipalan.

Toivon siis että ilmoittaisitte ajoissa milloin ja miten lapsesi käy ip-kerhossa, niin vältyttäisiin sekaannuksilta. Näin meillä kaikilla olisi turvallisempi olo siitä missä lapsi on ja missä hänen pitäisi olla.

Iltapäiväkerhon puhelinnumero on 044-7414183

Puhelin on aina auki, joten voitte lähettää siihen tekstiviestejä mihin aikaan tahansa. Mielellään iltapäiväkerhoa koskevat asiat hoidettaisiin joko erillisillä lapuilla suoraan ohjaajalle tai soittamalla tai tekstaamalla ip:n puhelimeen. Soittoihin vastataan yleensä vain kello 13.15-16.00 välisenä aikana.

Wilma viestiä voi myös laittaa, mutta sitä luen vain aamulla ja iltapäivällä.

 

Terv. Mari Syrjälä puh. 044-7414183