Lukuvuosi 2015-2016

Sählyturnauksen antia 11.1.2016

Humppilan yläkoululaiset kävivät 11.1 Riihimäellä pelaamassa koululiikuntaliiton salibandyturnauksen. Pojat ovat käyneet koko syksyn maanantaisin pelaamassa salibandya. Pojat halusivat käydä pelaamassa ja mittaamassa taitojaan muita vastaan. Saimme vastaamme Janakkalasta, Turengin sekä Riihimäeltä - Pohjolanrinteen koulun joukkueet. Lähdimme pelaamaan pilke silmäkulmassa ja nauttimaan pelailusta sekä katselemaan nähtävyyksiä siinä määrin, mitä bussista ehdimme.

Ensimmäisessä pelissämme saimme vastaamme Janakkalan pojat. Janakkalassa on varmaan ennenkin salibandypalloa pyöritelty kun pallo niin kauniisti liikkui pelaajalta toiselle. Lopputuloksesta 2-12 voikin päätellä, että peli pyöri enemmän meidän päädyssä kun vastustajan. Kaikki pelaajat antoivat kyllä kaikkensa mutta emme voineet mitään paremmalle.

Toisessa pelissä tuli vastaan Pohjolanrinteen koulu. Tämän pelin lopputuloksesta 1-7 ei myöskään jäänyt mitään jossiteltavaa vaikka peli olikin tiukempi kuin edellinen. Salibandypallo on kuitenkin pyöreä ja se pyöri molemmissa peleissä vastustajan lavassa enemmän kuin meidän.

Pelien jälkeen saimme nauttia ABC ruokailuista ja pojille maistuikin Hesburgerin purilaiset. Peleistä toivottavasti jäi mukavat muistot sitten myöhemmälle iälle.


Terv
Sami Viinikainen & Timo VirtanenIMG_5742.JPG
IMG_5749.JPG

Syksyn kivoimmat

Ensimmäinen jakso loppui syysloman alkaessa. Viimeisenä koulupäivänä kokoonnuttiin luokanvalvojien johdolla pohtimaan, millainen on oikein kiva luokkakaveri. Keskustelun lopuksi oppilaat äänestivät oman luokkansa kivoimman luokkakaverin.

kiva.jpg


Duudsonit kävivät talossa

Maanantaiaamu alkoi koko koulun oppilailla liikuntasalissa. Duudsonien HP ja Jarppi tekivät oppilaiden kanssa sopimuksen siitä, että meidän luokissa ei kiusata. Tilaisuus oli suunnattu enemmän alakouluikäisille, mutta antoi toivottavasti ajateltavaa myös yläasteen oppilaille.

image.jpg

Seiskaluokkalaiset ryhmäytyivät 18.8. Tammelassa

Seiskaluokkalaiset viettivät lämpimän, aurinkoisen ja mukavan iltapäivän Tammelassa Opiston saunalla. Päivä kului nopeaan erilaisten ryhmäytymistehtävien parissa. Lopuksi grillailtiin makkaraa, uitiin ja saunottiin. Kiitos kaikille hienosta päivästä! Paluumatkalla oppilaat äänestivät luokkiensa tsemppareiksi ja muutenkin mukaviksi luokkakavereiksi 7 aalta Iidan ja beeltä Juhanin.