Tietosuojaseloste

GDPR

Kiitos, että olet vastaanottanut Suomen Luokanopettajat ry:n viestejä. Toivottavasti olet kokenut viestintämme hyödylliseksi ja haluat saada viestejämme ja osallistua erilaisiin tapahtumiimme ja koulutuksiin jatkossakin.

Tarkemman tietosuoja-asetuksen mukaisen rekisteriselosteen, jossa kerrotaan mm. mitä tietoja sinusta meillä säilytetään, löydä Internet-sivuiltamme www.suomenluokanopettajat.fi. ja sieltä tietosuojaseloste.


Tässä kuvailemme lyhyesti miten käsittelemme henkilötietojasi.

Henkilötietosi ovat meillä ainoastaan sitä varten, että voimme lähettää sinulle luokanopettaja-lehden ja jäsenpostia ja valitettavasti myös jäsenmaksun.

Tietojasi käsittelevät toimistonhoitaja ja puheenjohtaja ja piiriyhdistysten jäsenvastaavat. Piiriyhdistysten tarvitsemat tiedot ovat yleensä nimi ja sähköpostiosoite sekä mahdollisesti syntymäaika.

Osoitetietosi luovutetaan myös postituspalvelulle, joka hoitaa Luokanopettaja-lehden postitukset.

Sähköpostiosoitteesi siirtyy kolmannelle osapuolelle sähköisen jäsenkirjeen lähettämisen yhteydessä sovelluspohjaisesti, mutta mitään muita tietoja ei ole tarpeenkaan toimittaa.

Tärkein tieto sinulle on varmaan se, että Suomen Luokanopettajat ry ei missään tilanteessa luovuta tai myy sinun tietojasi kenellekään. Mikäli yhteistyökumppanimme haluavat tiedottaa sinulle esimerkiksi toiminnastaan, emme anna yhteystietojasi vaan viestimme itse asiasta sähköisen jäsenkirjeemme kautta.

Muistathan, että voit milloin tahansa pyytää saada otteen tiedoistasi, joita jäsenrekisterissämme säilytämme!

Mikäli et halua jäsenkirjettä jatkossa, voit sen peruuttaa helposti sähköpostin lopussa olevalla toiminnolla! Jos et halua Luokanopettaja-lehteä, ilmoita siitä toimistonhoitajallemme toimisto@suomenluokanopettajat.fi