22.4 meillä oli maastojuoksukarsinnat. Kutosluokkien pojista osallistuivat Aaron, Luukas, Jalmari, Lauri V, Leevit, Elias ja Christian. Tytöistä osallistui Ellen, Alisa, Iida, Venlat. Jatkoon pääsivät Aaron, Luukas, Leevi Leh, Ellen, Alisa ja Iida.

TAIKURI

Tiistaina
meidän kouluumme tuli taikuri. Hän teki erilaisia temppuja kuten kortti tai naru temppuja. Välillä hän otti yleisöstä oppilaita. Oppilaat, jotka valittiin auttoivat häntä tempuissaan. : -)

HESEKISAT

Keskiviikkona oli hese-kisat jotka oli karhuhallissa. Ensimmäinen kisa alkoi 10.10 ja se oli sukkulaviesti. Toinen kisa oli pituushyppy josta Luukas voitti mitalin. Kolmas kilpailu oli keihäänheitto, jossa jokaisella oli kaksi heittoa. Juho voitti keihäänheitosta mitalin. Neljäntenä oli pitkänmatkanjuoksu, joka oli 250m. 6A sijoittui juoksussa viidensiksi ja koko kisassa yhdeksänsiksi.