Harjun koulu

TERVETULOA HARJUN KOULUUN!Teen työtä, ahkeroin,
pähkäilen, puntaroin
ja luomakuntaa vartioin.
Käyttäydyn kauniisti.
Olen reilu kaveri.

logo.jpg


KESÄNUOKKARI TOIMINTAA

Pieksämäen kaupungin koulutoimi järjestää kesänuokkaritoimintaa Harjun koululla 4.6.-6.7.2018.

Kesänuokkari on paikka, jossa lapsi voi viettää päivän turvallisten aikuisten ohjaamana; leikkien, pelaillen, askarrellen, retkeillen ja leväten. Toimintaa järjestetään jokaisena arkipäivänä klo 7.45-16.15. Toiminta on tarkoitettu 7-12 vuotiaille tytöille ja pojille.

Lisätietoja saatte liitteestä löytyvästä mainoksesta. Myös hakemuslomake löytyy alla olevista liitteistä. Hakemukset pyydetään palauttamaan 20.4.2018 mennessä. Kyseisen päivän jälkeen ei enää ilmoittautumisia oteta vastaan.

tiedustelut: 044- 5883416 Pirjo Särkkä iltapäivätoiminnan suunnittelija

Liitteet:

Kesänuokkarihakemus
Mainos

Koululaisten iltapäivätoiminta Pieksämäen kaupungissa 2018-2019

 Koululaisten perusopetuslain mukaista iltapäivätoimintaa järjestetään peruskoulun 1.-2. luokkien ja kaikkien ikäluokkien erityisoppilaille Harjun, Jäppilän, Kontiopuiston, Maaselän, Vehmaskylän ja Virtasalmen kouluilla.

Alla olevassa liitteessä tarkempi tiedote iltapäivätoiminnasta tulevalle lukuvuodelle. Hakemukset pyydetään jättämään 20.4.2018 mennessä
Pieksämäen kaupunki, Pirjo Särkkä, PL 125 , 76101 PIEKSÄMÄKI

Hakemuslomakkeen sekä esitietolomakkeen löydätte koulun kotisivuilta sivupalkista kohdasta IP-kerho.

Liitteet:

Tiedote koululaisten iltapäivätoiminnasta

Lomakkeita

Loma-anomuskaavake
Erityisruokavalioilmoitus
Pieksämäen kaupungin erityisruokavalioilmoitus Ruokailija/huoltaja kirjaa itse lomakkeelle allergiaa aiheuttavat ruoka-aineet. Lomake ja ohjeistus on tehty kansallisen allergiaohjelman periaatteiden mukaisesti. Erityisruokavalioilmoitus tehdään vain niistä ruoka-aineista, jotka aiheuttavat niin vakavia tai haittaavia oireita, että niiden välttäminen päiväkoti- ja kouluruokailussa on peru...