Petäjäkallio

Tervetuloa Petäjäkallion päiväkotiin!

Petäjäkallion päiväkodissa toimii kahdeksan lapsiryhmää kahdessa eri rakennuksessa, ylätalossa (Mäkitie 3) ja alatalossa (Mäkitie 1).
Päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatuksen lisäksi esiopetusta ja vuorohoitoa.

Ylätalolla toimivat 1-3-vuotiaiden ryhmät Kissankäpälät sekä Jänönhännät, 3-5-vuotiaiden ryhmät Hiirenvirnat ja Oravanmarjat sekä esiopetusryhmä. Alatalolla toimii 3-5-vuotiaiden ryhmä Kivitaskut sekä Lintukodon 1-5 vuotiaiden ryhmä.

Vuorohoito järjestetään Jänönhäntien ryhmässä.

Petäjäkallion päiväkoti sijaitsee ihanteellisella paikalla urheilukentän, metsän ja koulun läheisyydessä. Loistava sijaintimme mahdollistaa liikuntamahdollisuuksien hyödyntämisen ympäri vuoden sekä aktiivisen luonnossa liikkumisen ja retkeilyn. Päiväkoti on valmistunut vuonna 2014, ja uudet tilamme mahdollistavat laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisen sekä monipuolisten oppimisympäristöjen hyödyntämisen.

Toiminnassamme korostuvat lasten osallisuus, luonto- ja metsätoiminta, pienryhmätoiminta sekä toiminnalliset menetelmät (mm. liikunnassa, kädentaidoissa ja musiikissa). Pyrimme huomioimaan lasten omia toiveita ja mielenkiinnon kohteita toiminnassa aktiivisesti. Päiväkodissa on erilaisia teemoja vuoden aikana sekä koko talon yhteisiä tapahtumia ja juhlia. Tällä toimintakaudella yhteinen teemamme on luonnonsuojelu.

Tervetuloa mukaan!