1. Turnaus Leppävirta 26.10.2019

Tekijä: Kari Juvonen
Kauden ensimmäiseen turnaukseen saatiin mukaan 9 pelaajaa ja maalivahti. Ohjelmaan kuului 3 peliä, jotka olivat mukavasti klo 13, 15 ja 17.

Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Varkauden Epa-TT. Tarkoituksena oli lähteä pelaamaan tiiviin puolustamisen kautta, joka onnistuikin hyvin ensimmäistä vaihtoa lukuunottamatta, jossa Epa-TT teki avausmaalin. Tästä eteenpäin pelattiin hyvin puolustussuuntaan ja viimeisenä lukkona oli hyvin pelannut maalivahtimme. Kun vielä saimme muutamia onnistuneita hyökkäyspään suorituksia, niin lopputuloksena oli 5-2 voitto.

Toisessa pelissä vastaan asettui Lieksan ja Juuan yhteisporukka Into/Juuka. Nöyrästä pelaamisesta ei ollut tietoakaan ja sitä saatiin mitä tilattiin. Vastustaja otti kauden avausvoiton tuloksella 4-5.

Kolmennessä pelissä oli vastassa tuttu Joen Juonikkaat, jotka olivat saaneet "levätä" edellisen pelin jälkeen 4 tuntia. Peli alkoi tasaisissa ja tarkkaavaisissa merkeissä molempien joukkueiden maalivahtien ottaessa hienoja torjuntoja. Toisella puoliajalla Kipinä karkasi 3-1 johtoon, mutta Juonikkaat tulivat vielä tasoihin 3-3. Pallo pomppi tällä kertaa Kipinälle ja viimeisellä minuuteilla syntyi voittomaali ja peli päättyi 4-3.

Näin kausi alkoi mukavasti kahdella voitolla ja kolmaskin olisi ollut otettavissa.

Seuraava turnaus onkin kotiturnaus Outokummussa la 30.11. Tiedossa on haastava viikonloppu, kun vastassa on kovia joukkueita ja pikkujoulukausi jyllää.

Kiitokset TNC.lle hyvin järjestetystä turnauksesta ja vastustajille rehdistä pelistä.